• insanda 'ay aman ya arada sıkısırsam' paranoyası yaratan kapı türü
  • sürgülü kapılar hem kullanış rahatlığı hemde dekoratiflik açısından açılır kapanır kapılara göre çok daha iyidir. fazla yer kaplamaz. ayrıca kapandındığı zaman çok daha etkin bir izolasyon sağlar. fakat olası bir acil çıkış durumunda kapı kirişlerinin sıkıştırması sonucu açılması imkansız hale gelebilir.
  • bunun balkon icin kullanilan cam versiyonu vardir ki bunu ureteni evin balkon cikislarini komple bununla donatanin allah belasini versin dedirtir. bir iki tane saglam kilit sistemi olanlari kenara ayiriyorum. geri kalan standart modelleri dogru duzgun monte etseniz bile aralardan kacan kaciyor yani izolasyon hak getire. aralardan oldugu gibi hava aliyor. balkon cam kaplama ve panjurlar full inik olmasina ragmen. yav onu da gectim, disarisi kisin soba dumani bizim, paso soluyorum bunu, surune surune geberecegim bu gidisle. oc m*teahhit.
  • son donem evlerin küçülmesi ile sık sık mutfakta karşılaştığımız kapi türüdür. turkiyede pek yaygın olmasa da duvarin içine siva altından giren versiyonları vardir ki tadindan yenmez.
    ayrıca son dönem alternatif olarak katlanir kapi modellerini görmeye başladık, ufak veya alan problemi olanlar için bu da oldukça başarılı bir tercihtir.
hesabın var mı? giriş yap