• öncelikle ''yıl olmuş 2018 hala survivor izleyenler var'' tayfasına demek isterim ki bak şurdan siktir git. zira survivor on yıldan fazla bir süredir yayınlanıyor ve sürekli reytinglerde zirveye oynuyor, sözlükte gündemden düşmüyor.
    gelelim bunca yıldır yayınlanan programın en akılda kalan anlarına. 2015 all star'ıyla birlikte seyretmeye başlamış bir insan olarak kendi listemi buraya yazıyorum.

    -2015 all star'ında hasan'ın birinci olduğu ve turabi'yi itin götüne soktuğu ilk konsey. arkadaşlarla saymıştık o gece hasan konseyde birincilik konuşması yaparken ekşi'de ilgili başlığa dakikada 14-15 entry giriliyordu.

    -2015 all star'ının ilk konseyinde hilmicem'in en yakın arkadaşı turabi'ye ''birinci olursan beni elenme adayı olarak göster'' demesi, turabi'nin birinci olması hilmicem'i eleme potasında duygu çetinkaya'nın önüne atması ve bu şekilde duygu çetinkaya'nın elenmesi. not olarak da şunu belirtelim hilmicem o ricada bulunmamış olsa turabi ece begüm yücetan'ı yazacak ve begüm elenecekti. fakat ilk hafta elenecek olan begüm kıbrıstaki 4'lü finale kadar yoluna devam etti. efsane olayların başındadır bu konu.

    -2015 all star'ında doğukan manço'nun asrın salaklığını yaparak 120 gün yol arkadaşlığı yaptığı serenay'ı potaya atıp takımın amını götünü dağıtması. doğukan arkadaşını satmayıp ilk günden beri karşı kutuplarda olduğu merve aydın'ı yazsa final 4'lüsünde 1 değil 3 tane ünlüler takımı oyuncusu olacaktı büyük ihtimalle.

    - 2015 all star'ında sumo oyununda patates hakan'ın turabi'yi rahat şekilde yenmesi. not: turabi yüzde yüz favoriydi denebilir :)

    -2016'da semih'in takımındaki 7 kişiye yaptığı seven göndermesi. allah için izleyin o videoyu. efsaneydi lan :)

    -2016'da semih'in serkay ve efecan'a ''sizi kafa kafaya vuracağım'' demesi, onların da ''vurmazsan adam değilsin'' demesi. birkaç hafta sonra konseyde semih'in efecan ve serkay'ı elenme adayı yaparak kafa kafaya vurması :))

    - 2016'da bir konseye giderken nagihan'ın efsane ötesi entrikalar çevirmesi. kadın öyle şeyler yapmıştı ki hala anlayamadığım için burada anlatamıyorum ama survivor tarihinin en efsane stratejisiydi. panaroma'da yorumculuk yapan patates hako bile ''bunların hepsi nagihan'ın planıysa ne diyeceğimi bilemiyorum'' gibilerinden konuşmuştu.

    -2017'de sabriye'nin yunanlarla yemek yenilen gecedeki manyaklıkları :)

    -2017'de ogeday'ın kaybedilen oyun sonrası gözyaşları içinde kalması ve ilhan mansız tarafından teselli edilmesi.

    -2016'da kazanılan oyun sonrası sevinmeye abartan gönüllüler'e atakan'ın ''zıplatayım mı hepinizi bunu mu istiyorsunuz'' diyerek ayar çekmesi.

    -2017'de serhat akın'ın agresifliği ve çılgın sedat'ın rabbim sedat'a evrilmesi.

    -2016'da takımını dualarla ve himmetlerle ayakta tutmaya çalışan yılmaz morgül :) yarışa gidecek arkadaşlarının arkasından ayetel kürsi okuyordu lan :)
  • vurskan adlı zat terbiyemi bozmak istemem, çok utanarak söylüyorum ama maalesef semihçi galiba. efecan ve serkay semih'i yene yene çok ödül kazandılar. ama nagihan, yattara ve atakan varken her oyunu kazanamazsın. bir dokunulmazlık oyununu kaybedince damla kıbrıs sembol aldığı için dokunulmazdı ibrahim de o hafta sembolü aldı, geriye kalanlar da elenme adayı oldu. bunun başka bir takımdaki zayıf yarışmacıya bağlamak için iq seviyesinin semihçi düzeyinde olması lazım. ayrıca unutmayalım "beni elemeye gücün yetmez" diyen semih'i dediği gibi damla üç kat oy farkıyla eliyor. hatta elemede üçüncü aday olan nagihan da damla'ya desteğini açıklıyor. acun da semih'i panorama'ya yolluyor. https://www.youtube.com/watch?v=grths1auuea
hesabın var mı? giriş yap