• amip gibi çoğalmaktadır.
  • sevgili olup piç etmeyelim bırak böyle olduğu gibi kalsın modundaki erkek.

    (bkz: verip de göstermemek)
  • sevgili olalim ama takılmayalım erkeğinden daha fazla tercih edilecek erkek cesitidir.
  • fuckbuddy yolunda ilerleyen ama başarısız olacak olan erkek tipi.
  • son birkaç yıldır sürekli karşıma çıkan ve biran önce bitmesini istediğim erkek tipidir. hayır abi sevgili olmaya götün yemiyorsa siktir git takılmak da isteme. oh ne ala benle takıl istediğini yaşa güzel vakit geçir, sorumluluk almaya gelince ama ben bik bik. siktir.

    bir yıl aradan sonra gelen edit: sürekli karşıma çıkıyor olmaları sadece bu tiplerin karşıma çıktığı anlamına gelmiyor. sevgili olalım erkeği de dolu piyasada ancak benim kriterlerime uymuyor. ha şu sıralar ben takılalım ama sevgili olmayalım kadınıyım. zira türkiyeden siktir olup gitmekle kafayı bozdum. arkamda birini bırakmak istemiyorum.

    sekiz yıl aradan sonra gelen edit: arada hala bu entry icin mesajlar alıyorum, editlemek istedim. en son editten 4 ay sonra kafama koyduğumu yaptım, turkiye'den siktir olup gittim, hollanda'ya yerleştim ve hatta vatandaşı bile oldum. bu arada gelir gelmez ingiliz-fransiz bir sevgili yaptım ve 2 sene sonra evlendim. yani anlayacaginiz sorun bende degildi. sorumluluk almaya gotu yemeyen pisirik turk erkeğindeydi. üzgünüm beyler. genc arkadaslara ornek olması babında, demek istediğim su ki: güçlü, ekonomik özgürlüğü elinde olan kadinlar icin “nasil olsa sevişiyor, sevgili olmaya ne gerek var” diyorsanız, buyuk yanilgi icindesiniz. hicbiri sizin ilik gotunuze muhtaç degil aslında. ılla ki bulurlar birini, size kalmadılar. kendinizi bir bok sanmayın yani öyle takilirim ama sevgili olmam filan diye. güzel de anilmazsiniz hani, onu da söyleyeyim yani.
  • (bkz: ankara kedisi)
  • sadece bir kişiyle takılıyorsa sorun değil, diyebileceğim erkek türüdür.

    yalan söyleyen bir sevgiliden ziyade, kaliteli vakit geçirerek tanımaya çalışan ve kendini tanıtan erkek candır bence. zaten o süreçte görürsün uygun musunuz, değil misiniz? belki şahane bir sevgili olamayacağınız ama çok çok iyi bir arkadaş olacağınız bir insanı hemencecik sıfat koyma amacıyla hayatınızın hatası yapma olayından kurtarmaktadır.
    bununla birlikte direkt olarak böyle bir cümle ile de maruz kalmadım. aşama aşama gelişen olaylardır.

    evet bu türün kadın bir ferdiyim.
  • (bkz: öyle bi lüksümüz var mıydı lan?)

    işin şakası bir yana bana göre değildir. takılıp gezicem tozucam her şeyimi paylaşıcam ve sevgili olmıycam ha? hem karşımdakine hem bana yazıktır. eğer hoşlanıyorsan sevgili olacaksın. hoşlanmıyorsan da karşındakinin duygularıyla oynamayacaksın. bitmiştir.
  • devamında "hayat zaten boktan." diyecektir. hayatın bokluğu üzerine felsefe yapıp aynı anda başkalarına da mavi boncuk verecektir.mavi boncukları saça saça yaşayan bu erkegin hayatina bok boncuğu olarak dönmesinden da az doğal ne olabilir ki...
  • hayır erkek boyle bir talepte bulunabilir. akşam takıl gul eğlen, yiyiş pompiş, ee her şey belli. ama ben sevgili olamam. adını koymayalım. hazır değilim. hadi bu gafleti delalet etti... ya sen nasıl bir kaşarsında bunu yutuyon ya? yolda gor tanımasın, toplum içinde tınlamasın.. baktı gidiyon yanında erkek gorduya gelir yoklamayı yapar burdayım diye. akşam çağırsada gitsem diye bekle, yok psikolojisi bozukmuş bağlanamıyormuş. la elini tutmam diyırr. ha sonra bu kız bana bunları anlatıyor bana sinir aşılıyor ne desense bırakmıyor çocuğu... bu kafada kız çok. suç erkekte değil...
hesabın var mı? giriş yap