4 entry daha
  • son birkaç yıldır sürekli karşıma çıkan ve biran önce bitmesini istediğim erkek tipidir. hayır abi sevgili olmaya götün yemiyorsa siktir git takılmak da isteme. oh ne ala benle takıl istediğini yaşa güzel vakit geçir, sorumluluk almaya gelince ama ben bik bik. siktir.

    bir yıl aradan sonra gelen edit: sürekli karşıma çıkıyor olmaları sadece bu tiplerin karşıma çıktığı anlamına gelmiyor. sevgili olalım erkeği de dolu piyasada ancak benim kriterlerime uymuyor. ha şu sıralar ben takılalım ama sevgili olmayalım kadınıyım. zira türkiyeden siktir olup gitmekle kafayı bozdum. arkamda birini bırakmak istemiyorum.

    sekiz yıl aradan sonra gelen edit: arada hala bu entry icin mesajlar alıyorum, editlemek istedim. en son editten 4 ay sonra kafama koyduğumu yaptım, turkiye'den siktir olup gittim, hollanda'ya yerleştim ve hatta vatandaşı bile oldum. bu arada gelir gelmez ingiliz-fransiz bir sevgili yaptım ve 2 sene sonra evlendim. yani anlayacaginiz sorun bende degildi. sorumluluk almaya gotu yemeyen pisirik turk erkeğindeydi. üzgünüm beyler. genc arkadaslara ornek olması babında, demek istediğim su ki: güçlü, ekonomik özgürlüğü elinde olan kadinlar icin “nasil olsa sevişiyor, sevgili olmaya ne gerek var” diyorsanız, buyuk yanilgi icindesiniz. hicbiri sizin ilik gotunuze muhtaç degil aslında. ılla ki bulurlar birini, size kalmadılar. kendinizi bir bok sanmayın yani öyle takilirim ama sevgili olmam filan diye. güzel de anilmazsiniz hani, onu da söyleyeyim yani.
944 entry daha
hesabın var mı? giriş yap