• hafif mi ?

    hani hepsini aynı kefeye koymak büyük haksızlık olur. işini layıkıyla yapanları (muhtemelen bu %5 fln olabilir..) ayrı bir yere koyup, geri kalanını susuz, sabunsuz, sabah işe başlarken, akşam iş dönüşünde, öğle yemeği molasında...

    ayrıca tiksinti de basit bir anlam ifade ediyor.. bana göre memlekette fetöcülerden önce bunları temizlemek gerekir. çünkü bunlar eşkiya, daimi hırsız, sapık, ruh hastası, yaşaması gereksiz ve asalak canlılardır.. hatta ekleyeyim, minibüsçüler, özel halk otobüsçüleri, dolmuşçular aynı kervanın yolcusudur..

    yine tekrarlayayım, hepsini aynı kefeye koymak haksızlık olur. öyle iyileri varki işini layıkıyla yapan, candır..

    (eğer burada bu meslekleri icra eden ve bu düşüncelerimi üstüne alınan varsa, demekki anlattıklarımdaki gibi olduğunu düşünüyordur. çemkirmek için mesaj kutumu yeşillendirmekte serbest, karşılıklı stres atarız. yok üstüne alınmıyor, kendi de aynı konudan dertliyse ve meslektaşlarının hareketlerinin kendisine de zararı olduğunu düşünüyorsa, mesaj kutumu yeşillendirirse günlerce dertleşiriz. bize de insan lazım.. )

    bu arada biraz içimi rahatlatayım; yurtdışından gelen yakınımdan havalimanı-beykoz arası 100 dolar alan taksici; senin ananı avradını dağdaki terörist bile elden geçirsin..
  • (bkz: deontoloji) eksikliği
  • taksici arkadaşlara istanbulda taksiyle seyahat etmelerini tavsiye ederim; şoför olarak değil yolcu olarak.
    tiksintinin nasıl kibar ve hafifletilmiş ifade olduğunu anlayacaklar.
  • yakın mesafe için bindiğinizde almamaları, alsalarda trip atmaları.
hesabın var mı? giriş yap