• aslında içeride psikiyatrist prof. dr. ayşegül yıldız'ın fatura kesmeden hasta baktığı, devlete vergi vermeden para kazandığı ilginç bir yer. internette hiçbir yerde randevu alabileceğiniz bir iletişim numarası bulunmuyor.
    eski adresi: . yetkilisi erkek kardeşi ahmet yıldız .
    yeni adresi: .
    ha buraya nasıl gidiliyor? doktordan randevu almak umuduyla üniversiteyi arıyorsunuz. telefona çıkan sekreter artık hastanede hasta bakmadığını söylüyor ve sekreterinin cep telefonunu veriyor. ondan randevu alınca da, görüşmek için bu adrese gidiyorsunuz ama ruhsatlı değil. ödediğiniz fahiş ücret karşılığı hiçbir makbuz, fatura verilmiyor. bi de bu kadın internete utanmadan röportaj veriyor bilim insanı gibi, bi de utanmadan üniversite etik kurulu üyesi. hani psikiyatri yaşam koçluğu değildi, hani psikiyatristler yaşam koçu değildi, hani yaşam koçluğu sahtekarlıktı? buna ne diyorsunuz sayın psikiyatristler?

    peki, bu ne demek? .

    "6- tıp fakültesi ruh sağlığı ve hastalıkları anabilim dalı öğretim üyelerinden prof.dr.ayşegül yıldız’ın talya yaşam koçluğu psikolojik ve ruhsal danışmanlık firması tarafından 01.08.2016 tarihinden itibaren ayda ortalama 2- 4 kez yapılacak olan “ruhsal ve psikolojik alanda bilimsel konularda” bilimsel danışman ve konuşmacı olarak döner sermaye işletmesi kapsamında görevlendirilmesi ilgili firma tarafından ödenecek 1.200,00 tl (kdv dahil) tutarın katkı payı dağıtımının yasal kesintilerden sonra yapılmasına ilişkin dekanlığın 02/08/2016 tarih ve 15326 sayılı yazısı ile ekleri incelendi"
hesabın var mı? giriş yap