• mal kelimesinin tek başına yeterli olmadığı durumlarda kullanılan, pekiştirilmiş tanım. örnek verelim;

    tam bir malım.
    tam bir malsın.
    tam bir mal.
  • sinirin tavan yapması esnasında efendilikten taviz vermeden yapılabilecek en güzel hakaret "tam bi malsın amk" tab bi çok önemli orda "malsın amk" olursa şaka gibi oluyor mesela ama tam bi malsın denince karşıdaki alınır gücenir kendini sorguya çeker düşünür insanlığından utanır ve bir daha bu ünvanı haketmemek için elinden geleni yapar. yapar mı yapar valla.
  • özelden sorduğum bir soruyu oldukça nazik ve bilgilendirici bir şekilde yanıtlayan yardımsever yazar.
  • (bkz: #148024930) avukatlık mesleğinin içinden geçmiş, dürüst insan, gerçek avukat.
  • ekmek yediği avukatlık mesleğine ihanet edip istisna göstermeden tüm meslektaşlarını dolandırıcı diye yaftalayarak satmış olan avukat/meslektaş

    ama korkma entrylerini eğip bükmeye hiç gerek yok bak senin için öncesi ve sonrası hazırladım..
    görsel
    görsel

    oraya bütün avukatlar yerine bir kısım avukatlar yazınca paça kurtulmaz meslektaşım; seni de disiplin kurulunda dolandırıcı diye yaftaladığın avukatlar soruşturacak!!

    biz kendimizi toplumdaki yanlış algıyı nasıl kırarız diye senelerdir baroda görev alarak yırtıyoruz, meslekte kıdemi ne olduğu belli olmayan birisi geliyor “toplumdaki algı doğru istisnasız bütün avukatlar dolandırıcı” diye debe endişesi ile hayatını kazandığı mesleğine ihanet edip yüzbinlerce insanı toplumun önüne atıyor.

    beni engelleyebilirsin ama eninde sonunda tanışacağız seninle meslektaşım baroya gerekli başvuruları önümüzdeki hafta hazırlayıp sunacağım.

    azıcık da şerefin varsa dolandırıcılık olarak gördüğün avukatlık mesleğinden istifa eder simit satıp onurlu yaşarsın.
hesabın var mı? giriş yap