• arapça kelimeler kullanınca bilgili olduğunu sanan bir suser tespitidir. bir insan kendi öz diline bu kadar mı uzak kalır anlam vermek güç doğrusu. adam bildiğin arapça yazmış lan. ciddiye alıp okumak mümkün değil.
  • sıra sana da gelecek merak etme.

    tanım: götü tutuşmaya başlamış xyz tarikatına/cemaatine mensup birey beyanı.

    not: okuyanın ırzına geçsinler.
  • tamamen rte'nin meshebiyle ilgilidir
  • ya şey 15 temmuz oldu ya hani ondan olabilir mi sence? olsun çünki.
  • 10 yıl tarikatların içinde yaşamış ve sonuçta ateist olmuş biri olarak söylüyorum,şeyh denilen zatların alayı yok edilmelidirler.zira sosyopattırlar ve zavallı insanları kullanarak hayatlarını geçirirler.korkudan beslenirler..sitemlerini korku üzrine kurarlar..tarikat içinde olup azıcık şüphesi olan insanlara tavsiyem ,o şüphe size şeytandan değil aklınızdan geliyor ,kaçın kurtulun diyorum..devlete de tavsiyem yerinizde olsam ,aganın bokunun üstüne bok istemem..vesselam..

    edit : özelden gelen sorulara binaen,evet gerçekten 10 yıl tarikatta kaldım,onun öncesinde de camide yattım kalktım.ateizm sabah uyanınca verilen bir karar değildir. tarikat içindeki okumaları yazmaları saymazsam,inancımı sorgularken kuranı baştan sonra farklı tercümelerden 7 kere ,arapça türkçe karşılaştırmalı olarak 1 kere,ingilizce türkçe olarak da 1 kere okudum,ayetlerle ilgili araştırmaları,hadis kaynaklarını ,xyz şeyhlerin kitaplarını,tevrat incil ve diğer kadim metinleri vs. saymıyorum..gerçi sadece sümer tarihi okumak bile yeter.ayrıca bir tarikatın içine girince diğerleri ile ilgili de bilgi sahibi oluyorsunuz.sistem hep aynı,saf birini bul sömür.birisi uyanırsa hayin ilan et.

    edit 2 : iki tane arapça farsça kökenli,risaleyi nurdan devşirme abuk gubuk kelime kurup,''aman devlet fetocuların ağzına sıçtı ,şimdi sıra bize gelmesin '' ayağına buraları doldurmayın. inandığınız allah'a adam gibi inanın,başınıza ne gelirse ondan gelecek olduğuna inanıyorsanız ,götünü yediğim ayağına girmeyin.insanlar boş yere tiksinmiyorlar sizden.
  • beyni yıkanan çıksın kasıyor.
  • örgütlenip terör örgütüne, fuhuş merkezine dönüşmenizi sempati besleyerek mi izleyelim?
    sizin gibi virüslerin yok edilmesi gerek.
  • o değil de, madem bu tarikatlar, cemaatler, mezhepler, şeyhler, şıhlar dinde bu kadar yer alacaktı kuran niye bunları öngörememiş de bunlar hakkında hiç bir şey yazmamış? daha anlattığı dinin geleceği noktayı bilemeyen bir kitap dünyanın, evrenin ve insanlığın geleceği noktayı nasıl bilsin? dinin kendisine hayrı yok, insana ve insanlığa nasıl hayrı dokunsun?
  • (bkz: tarikatlere)
  • önce türkçeyi öğren
hesabın var mı? giriş yap