• ikinci sezon 2012'de başlayacak ama hangi ay belli değil.

    --- spoiler ---
    ilk sezon son bölümler ise alison'ın scott'a gereksiz tripleri ile geçti.

    jackson'ın rüyasında yangın görmesiyle, ailesinin evlatlık olduğunu belirtmesinden sonra onun mavi gözlü, dik saçlı hale ailesinin bir üyesi olduğuna yüzde yüz eminim. hatta derek'in evine girince "burayı hatırlıyorum" da dedi. ama o da bir hale ise neden hala kurtadam olamadı? ailesi acaba geçmişini biliyor da çocuğa hep kurtboğan - wolfsbane - veriyor da doktor o yüzden mi kurtboğan zehirlenmesi yaşıyorsun dedi???

    lydia ile ilgili sürpriz güzeldi, stiles'ımın koskoca alfaya doğru tırsmadan koşturmasıyla hepsinden daha cesur olduğunu da görmüş olduk! ve fakat laura hale ile alfa'nın kavgasına, ölüm anına bir flashback yapılsaydı güzel olurdu. alfa sadece intikam için öldürürken hemşireyi ne alaka öldürdü o zaman?

    son bölümlerde derekciğimize yaptığı anlamsız işkencelerle iyice kafayı yediğine inandırıldığımız kate'in ölmesine sevindim yalnız derek'le ne aşkı yaşamış, hamile mi kalmış, başına ne gelmiş de tüm hale'leri öldürmeye karar vermiş? o kadar kurtadam/kadını nasıl bodruma kilitlemeyi başarmış, hem de abisinden gizli? hiçbiri anlatılmadı...

    ya da ben fazla veronica mars bekledim...

    --- spoiler ---

    yine de ikinci sezonu dört gözle bekler miyim; beklerim...
  • sırf o allison denen kızı oynayan dünya güzeli aşık olunası varlık için bile katlanılabilecek, bildiğin adı üstünde ergen dizisi. o değilde, hacı kız çok fena güzel bişey la.
  • "oh allison, allison, ohş çokzelsin allison" diye malafata davrananların ergen dizisi olarak aşağıladığı dizi. kim daha ergen soruyor insan?
  • flashbacklere daha fazla yer verilmesini istediğim dizi. bu diziyi izlerken çok çok büyük bir şey beklememek lazım ama yine de ergen dizisi denilerek haksızlık edilmemeli gayet sürükleyici ilerliyor.

    --- spoiler ---

    ayrıca alfa meselesi çok kısa tutuldu bence, alfa ortaya çıktıktan sonra çok rahat 3-5 bölüm daha devam ettirilebilirdi.

    --- spoiler ---

    ikinci sezonu da dört gözle bekliyoruz...
  • kısaca ergen kurt.

    o değil de arkadaş, cnbc-e bunun hep ilk bölümünü mü yayımlıyor yoksa tek bi bölüm mü yoksa bana mı denk geliyor?

    sıkıldım lan!
  • nasıl bir kamera veya filtre kullanıyorlarsa süper görüntü kalitesine sahip, gudik dizi.
  • cok fazla olumsuz elestiri olmasina ragmen begenip izledigim dizi
  • vampire diaries ve secret circle'dan sonra bir diğer doğaüstü yaratıklar konusunun gençlere yönelik dizi formatında işlendiği yapım. stilinski karakteri oldukça başarılı, genel olarak da başarılı sayılabilecek bir yapıda bu dizi, ikinci sezonu rahat bitirir gibi görünüyor ama sonrası için şimdilik bir şey diyemiyorum.
  • daha 1.sezon'un 3.bölümündeyim ama çok sevdim. ayrıca dizi yazan kimse quuensyrche hastasıymış. bütün hastane sahnelerinde operation mindcrime'ın grişindeki doktor isimleri geçiyor.
  • ülkücü bir liselinin maceralarını anlatan amerikan gençlik dizisi.
hesabın var mı? giriş yap