• şöyle bir manyak da var aralarında. adam polisi öldürmüş 2000 yılında, ölmeden önce de hala polise saydırıyor. enteresan bir siteymiş gerçekten.
    http://www.tdcj.state.tx.us/…jeffrey999350last.html
  • şaşırtıcı ve ilginç hikayeleri olan 503 idam mahkumunun suçları ve son sözlerini içeren listedir. insan son sözlerinde yalan söyler mi bilinmez ama birçoğunun alelavele yazmış gibi bir havası var.
    http://www.tdcj.state.tx.us/…fo/lewisrickylast.html

    ok. let me rest. it's burning.

    edit: gezen uyardı yakan şey kimyasalmış. ölüme giden insanın içini yanması yada kendinin ölümden sonra yanarak cezalandırılacağını düşünmesi ise benim anladığım. her durumda yanma var sonuçta...
  • --- spoiler ---

    i deserve this. tell everyone i said goodbye.

    --- spoiler ---

    gecenin bir vakti saçma sapan ve amaçsız hüzünlere gark etmiştir bazı bünyeleri. adam katil, ama ne bileyim, ilginç.
  • --- spoiler ---

    yes, sir. jennifer, i love you. mom, i love you. rick, take care of you. for all of you people, i defended myself when i killed your family member. prison is a bad place. there was eight against me. i didn't set out to kill him. i am sorry that i killed him, but he would not have been in prison if he was a saint. i hope ya'll understand that. i love you, baby.

    i hope people understand the grave injustice by the state. there are 300 people on death row, and everyone is not a monster. texas is carrying out a very inhumane and injustice. it's not right to kill anybody just because i killed your people. everyone changes, right? life is about experience and people change.

    i love you, jennifer. mom, i love you and all my friends that i have known over the years that have always been there for me. i am ready to teleport. i love you, baby.

    i hope you don't find satisfaction in this, watching a human being die.

    --- spoiler ---
  • 35 numaradaki anderson johnny, sigortadan para almak amacıyla karısının erkek kardeşini yani kayınçosunu öldürmüş. bunu yaparken de kendi kız kardeşi, öldürdükleri adamın eşi ve adamın kayınvalidesi ile bir olup komplo kurmuşlar. herkes işin içinde yani.

    -anderson johnyy, yani katil, idam cezasına çarptırılmış.
    -ölen adamın eşi ve katilin kız kardeşi, idam cezası almış fakat ömür boyu hapise çevirilmiş bu ceza.
    -aynı komplodaki kayınvalide de idam cezası ile yargılanmış ve 50 yıl ceza almış.

    tüm bunların sebebi de sigortadan alınacak 67.000 dolar. insan bir garip oluyor açıkçası..

    katilin son sözleri ise şöyle: "kendim bir ifade hazırladım ve bu ifade warden'da var. warden size bir kopyasını verecektir. hala masum olduğumu iddaa ediyorum ve tüm söyleyeceklerim bunlar."

    http://www.tdcj.state.tx.us/…nfo/andersonjohnny.jpg

    edit: warden cezaevi müdürü/cezayı infaz eden/idam memuru gibi anlamlara geliyormuş. ben de öğrenmiş oldum.
  • 30 yaş altında idam edilen hemen hemen tüm mahkumların 17-18 yaşındayken bir kaç arkadaşlarıyla birlikte silahlı soygun yapıp birileri öldürdüğünün görülebileceği liste.
  • çoktan toprak olmuş insanların son sözlerini okurken herhangi bir şey hissedemediğim için kendimi sorgulamaya başladım.

    sanırım herkes için aynı duyguları uyandırmıyorlar ama beni en çok düşündüren, bu 503 kişinin kaçının haksız yere idam edilmiş olabileceği. işte bu düşünce bende korku hissi uyandırıyor.
  • içlerinde islam olarak bahsettiği dini inancını tam anlayamadığım kişiyi barındıran liste: http://www.tdcj.state.tx.us/…nfo/soriajuanlast.html

    nasıl bir dini inanış bu, oralara özgü bir mezhep mi yoksa adam peygamberliğini mi ilan etmiş tam anlayamadım. bilen varsa beri gelsin.
  • gecenin bi yarısı son ifadeleri, suçları ve resimleri görünce bi kötü oldum, son ifadelerinde sevdiğini söyledikleri insanların idam anındaki hallerini düşündüm ve acaba şimdi ne yapıyorlar bu idam edilen yakınlarını unuttular mı acaba
    işledikleri iddia edilen ve çoğu doğru olan suçlara rağmen bu insanların son dakikalarındaki cümlelerini okumak bi üzdü beni
    çok mu duygusalım lan yoksa
  • çok feci şeyler içeren liste. adam bir ailenin evine girmiş 14 ve 16 yaşındaki kızlara tecavüz etmiş. kızların amcasını vurmuş. mücevher çalmış. ayrıca 2 ayrı cinayeti filan daha varmış abinin. beyazlar ırk nefretiyle gözüm karardı demiş. sonra son sözlerinde benden nefret etmeyin çünkü tanrıya hesap verirsiniz bunun için tarzı bir şeyler söylemiş.

    abinin kafa biraz yanmışsa demek ki.

    zöge: normalda zöge yapmam ama ben mi öldürdüm milleti sanki?
hesabın var mı? giriş yap