• whitney solloway adında küçük bir orosbu barındıran gavur dizisi.
  • 2.s 10.bölüm

    --- spoiler ---

    katilin alison olduğu fikrine bizi yaklaştırmışken bebeğin cole'dan olduğu gerçeğini ortaya koymuştur.

    noah'ın ağzından: ı am a terrible, terrible, sick, bad guy.

    --- spoiler ---
  • seyirciyi her bölümde, ana karakterden hangisine daha çok nefret beslemesi gerektiği konusunda arada bırakabilen dizidir.
  • (bkz: descent)
  • --- spoiler ---

    allison yüzünden duygudan duyguya sürükleniyorum. bir yandan haklı, bir yandan bazen uç tepkiler veriyor - ki aslında bu normal çünkü ruh hali tamamen bozuk, güven problemi yaşayan, ne yapacağını şaşırmış bir kadın profili vardı önümüzde başından beri. ilk bölümlerde nasıl büyüdüğünü, kaç yaşında çalışmaya başladığını vs. anlatmaları; allison'ın duygu durum bozukluğunun sebebine vurguydu. dürtü kontrol problemi hemen herkeste var zaten dizide. noah desen iyi aile babasından sosyopata evrildi.
    cole narsistik kişilik bozukluğundan muzdarip ama bir şekilde de yüzleşebiliyor kendiyle.
    katil bence noah.
    bebek cole'dan.
    cole ile allison tekrar evlenip mutlu olsun lütfen dizinin sonunda.
    söyleyeceklerim bu kadar, teşekkürler.
    --- spoiler ---
  • birinci sezonunu 3 günde bitirdim. gerek dram ihtiyacimi gerekse sehvetli entrikali ask ihtiyacimi karsiladi. simdi walking dead, house of cards da bi yere kadar kadin dedigin yasak ask entrika dram seviyo. mad men kadar tatmin etti beni simdilik. yalnız basroldaki kadinin agzi beni sinir ediyor. böyle agizli kadınlar allah vergisi seksi olduklari icin gidip herkes üst dudaga dolgu koyduruyo ama olmuyo tabi. simdi estetige cok ilkel bi bakis acisi sunacagim: yahu allah bilmez miydi sana ne yakisacagini yakissa seni ust dudak onde yaratirdi. demek ki olmuyo senin tipine alt dudaga vermis hormonu. allah vergisi mi bilmiyorum da alison da cok garip duruyo o agiz bence. ama seksi kadin guzel kadin doğruya doğru. noah desen aslinda cirkin gibi ama davudi sesi ve gülüşü eklenince gayet cezbedici bi insan evladi oluveriyor. burdan sonrasi yer yer spoiler icerebilir.

    simdi aşk i memnu gibi super bir yasak ask var. yalniz burda tas gibi genc behlül terkedilip orta yasli takim elbiseli adnan a gönül veriliyor o enteresan. 1.sezonun son bolumune kadar hep cole bi gotluk yapsin bi psikopatlik yapsin diye bekledim. tecavüzcü olsun dövsün istedim ki adam pislik çıktı rıza baba diyeyim ama nerdeee adam peygamber çıktı. aldattigini ogreniyo hala deneyelim diyor alttan aliyor. ama nankör alison napiyo pompise devam noah la. yalniz noah da da var bir sey ya, ya da bana gore var bilemiycem.
    noah in yaptigi da ayri salaklik. hem zengin hem iyi kadini birak uckurunun derdine düş. yok ya haksızlık etmiyim simdi ilk baslarda sadece seks gibi olsa da sonra aska evrildi. yalniz noah in gozunden anlatildigi sahnelerde herkes ona bakiyo tum kadinlar onu arzuluyo gibi bi kezbanligi var. hatta karisina anlatirken de o üstüme geldi tarzi seyler soyledi ya gozumden dusmustu hemen sonra askina sahip cikarak kanıtladı kendini. gerçi ailesine sahip mi cikmaliydi diye düşünmedim değil.

    ınsan izlerken ister istemez empati yapıyor. ya birgün bizimki de biterse diye. dusunsene 4 tane cocuk var sayisiz sevisme buyuk bi askla evlenme... bir anda hicbiri bir sey ifade etmiyor. ben simdi düşünüyorum yok ya benim esim beni birakmaz çünkü cok sey yasadik diyorum. ama bakarsan bir adet cocuk, cok da fazla olmayan gunah geceleri. ıste ben dogumdayken kapinin onunde aglamis oyle duygulu oyle seviyo diyorum. e bu adam 4 tane dogurtmus 4 kere yasamis o duygusalligi koca agizli bi kadini görünce hepsini unuttu. tamam bu alti ustu bir dizi de yok mu böyle seyler gercek hayatta? var elbette. sonra o kiz whitney tam bas belasi. anasi bunu sirdas bilmis anlatmis dert yanmis yemedi icmedi noktasina virgülune kadar anlattı babasina. nefret ederim boyle agzinda bakla islanmayan tiplerden. noah da helen a ters ters baktı ya kiz sicinca her seyi. yuzsuz sen o kadina trip mi atiyosun bi de. butun yaz boynuzla her boslukta alison la tavsanlar gibi sevis bi de kadına trip.
    yalniz ben de dizinin konseptine uygun yorum yapiyom. alison ve noah acisindan bakip off ne ask be diyip yasak aski destekliyorum. helen acisindan bakip noah i gömüyorum.
    kim hakli kim haksiz bilmiyorum.
  • olmayan tarzıma çok uzak ama neden izlediğimi inan ben bile bilmiyorum
  • sırf alison'ın kısımları için izlediğim dizi. çok gerçek alison'ın kısımları. hissediyorsunuz karakterin içinde bulunduğu çalkantıları, hüznü. noah bugüne kadar nefret ettiğim dizi karakterleri içinde zirveyi zorluyor. güzelim cole varken neden noah ? hem çirkin hem sevimsiz. ama cole öyle mi, hem seksi hem erkeksi. genel olarak bahsecedecek olursam da dizinin içinde bulunduğu genel hüzün duygusunu seviyorum. parlatılmış insan hayatlarını anlatmıyor, gerçeği anlatıyor, insanı anlatıyor. insanın zaaflarını, gelgitlerini, düşüp kalkmalarını, arzularını.
  • 2.sezon 11.bolum yayımlanmış olup 12.bolum final olacaktır
hesabın var mı? giriş yap