• james spaderin konuk oldugu seinfeld bölümü. georgeun öfkekolikler toplantisinda dellendigi sahneyle kafadan koparir.

    - am i talking to you pinhead? am i?
  • keyfimin kahyasinin hazirladigi ara$tirmaya gore, en iyi seinfeld bolumleri siralamasinda ilk be$e giren bolumdur.
  • seinfeld'in 9. sezon 9. bölümünün adı. jerry evde sürekli çıplak dolaşan bir kızla çıkmaktadır. kıza iyi çıplaklıkla kötü çıplaklığı anlatmak için o da çıplak gezmeye başlar. kahramanlarımızın alkol tedavisine başlayan ortak dostları herkesten özür dileme aşamasına gelmiştir, ancak george'dan eski bir yaka olayı nedeniyle özür dilemez. george da bunu takıntı haline getirir. elaine'nin işyerindeki bir hatun elaine'den mikroplu olduğu için kaçınmaktadır. kramer da duşta zaman geçirmeyi sevdiğini keşfeder ve artık herşeyini duşta halletmektedir.
    alkol tedavisi gören arkadaş rolünde ünlü oyuncu james spader konuğumuz.
  • cosmo kramer'ın, yıkanma şeklini kedilerin temizlenme şekline benzettiği seinfeld bölümü.
  • anna gunn (breaking bad), linus roache (my policeman) ve janeane garofalo (wet hot american summer) gibi isimlerin kadrosunda yer alacağı gerilim filmi, bir amc projesi.

    --- spoiler ---

    the apology picks up with recovering alcoholic darlene hagen (gunn) 20 years after the disappearance of her daughter, as she’s preparing to host her family’s christmas celebration with her best friend gretchen (garofalo). late christmas eve, darlene’s estranged ex-brother-in-law jack (roache) arrives unannounced, bearing nostalgic gifts and a heavy secret. soon, darlene finds herself caught between reason and ruthless instinct. trapped together by a dangerous storm, a battle of wits escalates to a violent game of revenge.

    --- spoiler ---
  • bir başka fiyasko.

    sahneler çok güzel, atmosfer ultra süper, yılbaşı süslemesi olsun, evin güzelliği olsun ambiyans çok güzel ama duygusuz bir film.

    oyunculuklara da lafim yok ama olmayan, olamayan bir yavanlik var. nedense filmde bizim başrol kadınla empati yapıp onunla birlikte bu anam için bu babam için bu kızım için intikam duygusunu yaşamamiz lazımdı ama gram duygu geçişi olmadi.

    10 üzerinden 4 puan vererek bir başka sözde korku gerilim garabetini yolluyoruz.

    4 puani da sırf o ev ve benim bayıldığım yılbaşı süsleme konsepti hatrina verdim.
hesabın var mı? giriş yap