• ubisoft' un ps4, xbox one ve pc için yapmakta olduğu yeni nesil yarış oyunu. ubisoft başkanı yıllardır firma olarak her yıl çıkarabileceğimiz bir yarış oyununa ihtihacımız var diyordu. o amaç yolunda atılmış bir adım olacak sanırım bu oyun.
  • e3 2013 ubisoft konferansında az önce duyurulan oyun. the fast and the furious esintileriyle dolu trailer'ı acayip gazdı. diğer oyuncularla crew'lar oluşturup zırhlı araç soygunu, polislerden kaçma gibi atraksiyonlara gireceğiz. grafikler zaten mükemmel. ps4, xbox one ve pc* için 2014'ün başlarında çıkacakmış.
  • hayvanlar gibi trailerı olan oyun. kendisi de bu kadar güzel olursa tadından yenmez. üstelik mmo. soundtrack de glitch mobtan warrior concerto. daha ne olsun.
  • deneme amaçlı malum yerlerde arayıp bulamadığım oyundur.
  • 10000km yol ve 5000km^2'den oluşan bir haritadan bahsediliyor. gerçekten dudak uçuklatıcı bir rakam. gta5 haritası bu oyundaki new york kadarmış. piiiiyyyyy.

    http://www.vg247.com/…be-tackled-solo-says-ubisoft/
  • (bkz: ubisoft oyun isini biraksin, sadece trailer yapsin kampanyasi)

    grid 2'nin bünyemde yarattigi hayal kirikligini telafi etmesini umdugum bir baska oyun.
  • closed beta'sına davet edildiğim oyun.
  • harıl harıl davetiye keyi aradığım oyundur. varsa mesaj kutum yeşillenebilir.
  • ikinci kapalı beta versiyonu yayınlanmış açık dünya araba sürmece, yarış yapmaca, kaçma kovalamaca oyunu. driver san francisco zamanında başarılı olsaydı (bence oldukça güzel bir oyundur) belki de "driver usa" gibi bir isimle yayınlanabilirdi. tıpkı assassin's creed'in iptal olan bir prince of persia projesi olması gibi , bu oyunun da kökeninde driver serisi yatıyor sanırım. aşağıdaki ilk olumsuz yorumum da bununla ilgili zaten.
    aslında bu karışık bir konu. watch_dogs da yeni bir driver oyunu yapalım niyetiyle başlamış ( http://goo.gl/nwuivj ).
    durumun özeti ise şöyle sanırım: ubisoft piyasada hem gta benzeri bir oyunu hem de bir yarış oyunu olsun istiyor. eldeki malzemenin (driver serisi) her iki isteği karşılamaya yönelik potansiyeli var ancak küllerinden bir şey doğurmak akıllıca görünmüyor. "araçtan indirelim, kurşun sıksın, adam pataklasın" isteğiyle watch_dogs ; "araçtan çıkarmayalım ama daha çok yarış yapma odaklı olsun" isteğiyle the crew piyasaya sürülüyor.

    oyuna gelirsem; teknik sorunlarının ötesinde, şimdilik şöyle bir artı iki eksi gördüm:

    + geniş ama çok geniş olan harita detaylıca tasarlanmış ve oyun alanının sadece yol ile sınırlı olmaması, özgürlük hissini fazlasıyla karşılıyor. bir araba kullanma simülasyonu diye yayınlansa bile olurmuş.

    - "araban, avatarın" deniliyor olsa da, araç sürücüsünün adı sanı, şekli şemali belli biri olması hoşuma gitmedi. rpg sosu atmadan oyun yapılmıyor son zamanlarda, bir şikayetim de yok bu konuda ancak aynı ortamda, farklı oyuncular bir aradayken, tüm sürücülerin aynı kişi (alex) olması büyük mantıksızlık. yine araçlara odaklanıp, tüm rpg unsurları araçlara bağlayıp ama ne bileyim sürücünün kişiliğine dair bir bilgi, bir tasarım verilmeyebilirdi. görevleri verenler illa ki bir isimle de hitap edeceklerse, tıpkı dirt 2 oyununda olduğu gibi, oyun başında uzunca bir takma isim listesi hazırlanıp, seçim oyuncuya bırakılır, bu sorun da öylece halledilirdi.

    - serbest sürüş esnasında müzik dinlemek çok keyifli ancak kendi müziklerini ekleyebileceğin bir sistemin olmaması çok büyük eksiklik. bu konudaki sıkıntıya "mevcut parçalardan çalma listesi oluşturabilirsiniz" gibi bir cevap vermişler şimdilik.
hesabın var mı? giriş yap