• trailer'ı bile twist içeren, ama netflix olunca şaşırtmayan bir netflix filmi. ilginç bir aşk ve gençlik hikayesi.
  • filmde (bkz: remains of the day) kitabını görmek beni mutlu etti. kitabın üzerinden dönen sohbetler komik sahnelere sebep oldu.başroldeki kız ve babasının arasındaki bağ güzeldi.sosisli taco yapma fikri çık aklımdan
  • (bkz: waste of time)
  • felsefe tarihi dozunda başlayıp düğümün çözülme noktasında stand-up komedisi tarzında devam eden, bu tarzı iletmek istediği mesajla da birebir örtüşen netflix filmi.
    siz youtube fragmanı altında saçmalayanlara aldırmayın. imdb puanı 7.4'ü fazlasıyla hak ediyor. ben 7.6 ekşi puanı veriyorum!..
    özetle, teması hayatın sırrına temas ediyor. düğümünü çözemese de saygı duruşu yapıyor ve o düğümü okşuyor. aynı sırra young sheldon da bir rüyasında epey yaklaşmıştı.
  • kesinlikle waste of time! yapmış olmak için yapılmış bir film. ne için yapıldığını söylememe gerek yok sanırım. gerçekten aşık olduğu hissini veren filmdeki tek oyuncu paul munsky ki ona da yazık oldu zaten!
  • netflix sürekli yeni içerik üretiyor ve bunu çok izlenen kategorileri belirleyerek yapıyor. demek ki lgbti içeren, gençliğe hitaben eden bu tarz dizi ve filmlerin izlenme oranı fena değil ki yapılıyor diye düşünüyorum.

    çok vasat değil, çok iyi de değil ama tatlı hissettiriyor film. fragmanı var bir bakın derim.

    2 saat kaybetmeyi göze almak istemiyor ve çıkarım yapabilecek kadar gözlem yeteneğim var diyorsanız 2 dakikanızı ayırıp, 2 saatinizden de feragat etmezsiniz de hem.

    "sinirlendirmeyin beniii aaa" tadında yazmadım ama ona döndü bilmiyorum.

    bu film bana sürekli aynı klibi hatırlattığı için sevdim. klibi spoiler niteliğinde olabilir belki diye izlenmemeli.

    klip eklenti şeysi

    10/6.5 la uğurluyoruz seni.
  • bazı sahnelerin yeterli etki için eksik kaldığını düşünsem de tatlı bir gülümseme ile kendini izletmiş film oldu benim için. kitaplardan alıntılar, hoş sohbetler, aşk ile ilgili bir miktar sorgulayışlar... ha derseniz ki vaaaoov mu hayır. ama kötü değil. öyle bir film.

    evvelden hasbihal ettiğim bazı kadınlarla mesajlaşmalarımı, mektuplaşmaşarımı anımsattığı için sanırım bu denli laf ettirmedim. :p
  • yüzünüzde tatlı gülümsemeler bırakan bir film. kurgu veya senaryo aramayıp sadece boş vakitlerinde yüzünde gülümseme arayan arkadaşlar için ideal. ayrıca ruen brothers - break the rules parçasının nakaratına bayıldım ya.

    link:
    https://www.youtube.com/watch?v=p-d42lsxs-u

    edit: bir şarkı bir insanı bu kadar mı etkiler sözlük. resmen duygusal boşluktan sapladı hançeri...
  • ''is this really the boldest stroke you can make?''

    (bkz: https://obicimsinema.com/the-half-of-it/)
  • filmde paul diye dünya tatlısı bir karakter vardı. film ile ilgili söyleceklerim bu kadar
hesabın var mı? giriş yap