• (bkz: #38473543)
  • zorlukta cigir acmis oyundur kendisi. street fighter, mortal kombat, naruto serileri falan bok yemis yani yaninda.

    steam'den pc icin edinilebilinir, edinin.
  • oyunun konusunu öğrenmemizi sağlayan başlangıç hikayesine sahip film. muhtemelen bir devam filmi lazım çünkü başta ryo olmak üzere en önemli karakterlerin bir kısmı hiç görünmedi. dövüş sahneleri iyi, kast oyun dikkate alınarak çok iyi ve özenle seçilmiş.
  • ios için olan versiyonunun bedava sürümü de vardır. snk 20. yıla özel çıkarmıştır. paralı sürümden en ufak farkı da yoktur. sadece menüdeyken nadir olarak küçük reklam çıkıyor. diğer her şey aynı. online multiplayer bile var.
    https://itunes.apple.com/…i-2012-f/id958070620?mt=8
    ayrıca android için de bedava sürümü vardır ama onda online mod yok. yine de yoklukta gider.
    https://play.google.com/…kplaymore.android010&hl=tr
  • background'larına bayıldığım efsane. sağolsun birileri gif formatında orada burada yayınlamış. hepsi birer sanat eseri...

    http://imgur.com/a/gplx4

    edit: linkte sıkıntı var, imajlar görünmüyor...

    şöyle yapalım:
    https://www.google.com.tr/…rs+backgrounds&*&imgrc=_
  • online multisi olsada oynasak dedirten oyun pc lerd eoynamak arcadelerin yerini tutmasada hala daha vazgeçilmezimdir, mortal-kof kıyaslamasına da girmemek lazım her ne kadar dövüş olsada hikaye işleyişi ve oyun oynama şekli farklıdır, street fighters ile kıyaslanabilir amenna ama üzen nokta ise street fighters ve king of fighters'ın mortal un yanında gerçekten sönük kalmasıdır keşke mortal gibi gelişebilselerdi diğerleride.
  • oyunun son versiyonu şu anda steam'de yedi tl küsüre düşmüştür. gecenin karanlığında kurt vari yaklaşımla anında ham yaptım.
  • çocukluğumda atariye kaçıp gitme nedenim olan oyundur. keni iori, leona ve çok daha fazlası. oynaması çok zevkliydi ve hikayede ilerlerken, karşına jetonla gelen rakibini yenmek için kapışırdın. çünkü bilirdin ki yenildiğinde jetonun boşa gidecek ve sen de eve gitmek zorunda kalacaktın.
  • iddialı rakip aradığım oyun serisi. özellikle 94, 95, 97 ve 98 için rakip arıyorum.

    ofiste oynayabiliriz. şöyle bir şey yaptım. tıkla
  • ateri salonu geçmişimi özetler bu oyun. 96-98-2000 versiyonlarını hatırlarım. 3 karakter seçip 3 vs 3 kavgaya tutuşulur. isimleri çok unutsam da brnim favori takımım en olmazsa olmazı sarışın gay tipli elektrikli dönerli kişi, adı bobmuydu bilemediğim asker kişilik ve random 3. olarak son boss u hemen her oyunda görmüşümdür.
    muhimdir yalnızlık adlı yazar kalbimi kazanarak favori karakterimin adını hatırlatma lutfunda bulundu. kendisi benimaru ortamlarda elektirik sarısı diye bilinen homoseksüelitesi de kimseyi alaka etmeyen bir savaşçıdır.
hesabın var mı? giriş yap