• bir c64 oyunu.
  • 1999 yılında çıkan vinnie moore albümü ve albümün açılış şarkısı.
  • literatür kitabevinden cikan bir kitap. yazar panos karnezis. literatur'deki tanitim sayfasinda konusu hakkinda $unlar yazilmi$:

    " kaybedilmiş bir savaşın ortasında, morfin bağımlısı çaresiz bir komutan, savaşa karşı umutsuzca mücadele eden bir subay, inancıyla aklı arasında sıkışıp kalmış bir peder ve aşk mağlubu fransız fahişe, anadolu'nun ücra bir kasabasında kader birliği eder.

    aslında her şey 1922 yılında, dağılmış bir halde geri çekilen bir yunan tugayının çölde sıkışıp kalmasıyla başlar. peşlerinde işgalin intikamını almak için onları kovalayan türk ordusu, başlarında mitoloji ve morfin düşkünü bir komutan, yüreklerinde ise kendilerine bile hesabını veremedikleri bir katliamın acısı vardır. onlar için tek kurtuluş yolu çorak toprakları geçip denize ulaşmaktır. bu arada garip bir kasabaya varırlar ve asıl trajedi de işte burada başlar.... "
  • kitabı burçe kaya çevirmiş. iyi bir roman sanırım, yarın okumaya başlıyorum. zengin yunan edebiyatı tam gaz ilerliyor.
  • "modal caz tınılarını hard bop ustalarıyla seslendirmek istiyorum, bununla birlikte belli kalıpları en güzel partisyonlara bölüp dinleyiciyi orgazma ulaştırmaya kararlıyım." diyerek ilk albümü takin' off'u piyasaya süren* herbie hancock'ın bu satırların yazarı caz tutkunu sözlükçüyü derinden vuran, vurmakla kalmayıp birkaç gece kıvrandıran mükemmel, mükemmel ve mükemmel parçası.

    yirmilerinin başındaki freddie hubbard'ın gençliğini mi düşleyeyim, dexter gordon'ın tutkulu çalışını mı? kariyerinin başındaki billy higgins'in free jazz tutkusuyla çalışına mı öleyim, yoksa arka planda herbie hancock'ın butch warren'la giriştiği düellonun heyecanını mı göreyim?

    esasen bu tip parçaları albümle birlikte şekillendirir ve aktarırım. ancak bir insanın yirmi bir yaşında böyle bir parça bestelemesi dokuzuncu kattan kendimi boşluğa bırakmama neden olacak kadar güzel. evet, gerçeküstü yaklaşmak zorunda kalıyorum the maze sözkonusu olunca. ne de olsa caz güzel, sarışınım* güzel, tonlar güzel; kesinlikle hayat güzel. bir ricam olacak bu entryi okuyan kullanıcıdan: bu şarkıyı üst üste iki kez dinleyiniz.

    modal caz ve hard bop birbirine akarken keyifleneceksiniz.
  • (bkz: h blokları)
  • 2010 yapımı olup, "slasher ve corn field" birleşimiyle yavan bir giriş-gelişme ile ilerleyen ancak orta üstü bir sonla biten korku filmimsidir.
  • en güzel parçasının i'm so sad olduğunu düşündüğüm,eski güzel gruplardan.

    şarkı için
  • dokken ın 1995 çıkışlı dysfunctional albümünün 3. şarkısı
    öyle böyle değil çok bi şahane

    link
hesabın var mı? giriş yap