• george clooney'nin yönetmeliğini yaptığı netflix filmi.

    https://twitter.com/…iye/status/1230893063570165760

    good morning midnight'ın adını değiştirmişler gibi duruyor.

    (bkz: good morning midnight/@zeddicus zu l zorander)
  • felicity jones, sophie rundle, david oyelowo, kyle chandler, demian bichir gibi isimlerin de kadrosunda bulunduğu george clooney projesi. clooney'in hem yönetip hem oynayacağı yapımda uyarlama senaryo mark l. smith tarafından yazılacak.

    --- spoiler ---

    this is a science-fiction story, lifted from lily brooks-dalton’s 2017 novel centered on augustine (george clooney), a lonely scientist in the arctic, as he races to stop sully (felicity jones) and her fellow astronauts from returning home to a mysterious global catastrophe.

    --- spoiler ---
  • projeden bazı yeni görseller.

    --- spoiler ---

    something’s gone wrong. far away, earth is silent... toxic clouds swirl around it in serpentine coils. nothing seems to be alive below them.

    in the midnight sky, directed by and starring george clooney, the crew of the nasa starship aether is returning home after exploring a newly discovered moon of jupiter, which turns out to have a breathable atmosphere and a habitable climate. but as they emerge from a communications blackout they find that the discovery of a potential new home for human beings has been overshadowed by the death of the old one...

    --- spoiler ---
  • yönetmenliğini george clooney'nin yapacağı ve başrolünde felicity jones ile birlikte rol alacağı netflix filmi.

    lily brooks-dalton'ın good morning midnight adlı romanından uyarlanan film, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor ve kuzey kutbu'nda yalnız bir bilim insanı olan augustine ile aether uzay aracında bulunan bir astronotun hikâyesini aynı noktada buluşturuyor. george clooney'nin canlandıracağı augustine, çok geç olmadan aether ile iletişim kurarak, astronotların esrarengiz bir felaketin tehdit ettiği dünyaya geri dönmesini engellemeye çalışıyor.
  • lily brooks-dalton’ın good morning, midnight romanından uyarlanan george clooney filmi. 23 aralık'ta netflix'te yayınlanacak. felicity jones, david oyelowo, kyle chandler, demian bichir ve tiffany boone, başroldeki diğer oyuncular.

    fragman
    poster

    konusu: kıyamet sonrası temalı bu hikâyede dünya gizemli bir nedenle felakete uğramıştır. kuzey kutbu'nda tek başına yaşayan bir bilim insanı olan augustine, dünya'ya geri dönme hazırlığındaki bir uzay gemisinde yer alan sully ve beraberindeki diğer astronotlarla irtibat kurar ve onların dünya'ya geri dönmelerini önlemek için zamanla yarışır.
  • görsel olarak güzel fakat senaryo olarak boşlukları olan george clooney'nin yönetmenliğini yaptığı film.
  • duygusal zırvalıklarla dolu güya bilim kurgu filmi.

    görselleri mükemmel ötesi ama içerik tırt. zeka isteyen hiçbir ayrıntı yok. gerçek bilimsel ögeler boş bırakılmış. tek aksiyon sahnesi(buz içindekini saymıyorum) asteroidlerle olan bölümdü ama onun bile anlamlı bir bilimsel altyapısı yok.

    izlenmesi önerilmez. çok istiyorsanız belki atlaya atlaya izleyebilirsiniz.

    ey netflix, inadına mı kalitesiz içerik üretiyosun?
  • sanki dunya'ya olan her neyse filmde zorla gösterilmek zorunda gibi yorumlara maruz kalmış, yapilan hic bir bilimkurgu filmine benzemeyen, kendine has, hastalik doneminde gayet guzel vakit gecirmek icin ideal bir film.

    insanlarin filmlere, oyunlara, dizilere ve haberlere olan beklentisi ne anlamiyorum gercekten. sanki filmin senaryosunu kendi yazmış ama senaryoya uyulmadan çekilmiş. bu ne itiraz bu nasıl bir nefret? sevmiyorsan para vermezsin bu kadar basit.
  • --- spoiler ---
    bütün karakterleri gördüğünüzde aklınızda muhtemel twist'ler üretirseniz, filmin sonunda bu twist'lerin hepsinin doğru çıktığını göreceksiniz. o derece tembel ve ne anlattığı belli olmayan bir senaryo. kötü bir film değil, çok kötü bir film.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap