• hep cadı olmak istediğimden midir nedir ilk 7-8 bölümü vasat olmasına rağmen gittikçe sevmeye başladığım dizi
  • sevmediğim ve takip ettiğim dizilerden sadece bir tanesi. kızlar ne giymiş ne takmış diye bakarken ne kadar idiyotlar, yeter artık büyüsünler ve adam gibi cadı olsunlar demeye başladım (adam derken emo olan değil). muhteşem yüzyıl haremi bile bunlardan daha cadı.

    ilk sezon biterken spoiler vermeden çemkirmeye çalışmak istiyorum. teknik olarak nick ile ilgili casting sorununu, melissa neden iki üç bölüm görünmüyor kısmını geçtim ortalığı yakmak ve suyla oynamak dışında çekebildikleri efekt yok mu diye merak ediyorum.

    ayrıca her korku filminin vazgeçilmezi düşüncesizlikler de cabası. ortada kara büyü, iblis var, peşimden avcılar kovalıyo, ben çekmişim bi karış topuklu çizmeyi üstelik kaprisliyim alınganım agresifim gizemliyim. git arkadaş. kitabın yarısını okuyup büyü yapmaya kalkıyosun bi hatmet şunu.. sınavına çalıştığın yok bari kitabına çalış. ha pardon akşama parti vardı di mi spor salonunda.. neyse artık. bi de çift çift arabayla birbirlerini bırakırken bütün yol konuşmayıp evin önünde "iyi misin?" diyalogları hep aynı.

    2. sezonu heyecanla bekliyoruz. böyle de deliyiz işte. yapçak bi şey yok.

    edit: sezon arası değilmiş... sömestire girdi cadılar herelde neyse...
  • sırf cessie ve diana için bile izlenebilir.
  • başka bir (vampire diaries) l. j. smith kitabının dizi versiyonu
  • 13.bölüm itibariyle cadılı yabancı yapımı kavak yellerine dönüşen dizi.

    cassie blakein en kısa zamanda uzaması dileklerimle.
  • kısaca ergen cadılar.
  • --- spoiler ---

    ilk 2 bolumunu ızlemıs bulunarak yorumlarımı yazıorum ılerkı bolumlerde neler oluyor henuz bılgım yok..

    yine supernatural ergenler toplanmış cocuklugumuzun hava su ateş fıtı fıtı içerikli cizgi filmini gercege tasımıslar. harbı neydı o cızgı fılmın adı???
    ulan bı kendı ergenlıgıme bı de bu butun dızılerde mevcut olan supernatural ergenlere bakıorum vay amk yaa. uzun zamandır her dızıde supernaturality konseptının kullanılması bızı bıseylere hazırlamak ıcın fılan mı acaba. istisnasız butun dızıler boyle cunku. cadılar, vampırler, masal kahramanları, zombıler fılan heralde gercek olacak.

    ayrıca o adam karakterı kadar sumsuk, kro gıbı rol yapan bırını daha gormedım.

    --- spoiler ---
  • herkesin biraz mal olduğu dizi.
  • --- spoiler ---

    eski sevgilisine gidip senin yuzunden cassie benimle yakınlık kurmuyor onunla konusurmusun diyebilecek kadar yavsak bir adam karakterini icermektedir.

    cocukların ulasabılecegı yerden uzak tutunuz.

    --- spoiler ---
  • ah ulen şu valentine bölümüyle, aksiyona doyacağım dedim.

    --- spoiler ---
    sen tut binlerce büyücünün gücünü içeren madalyonu avcunla, o ince kız bileğinle parçala! adamı döverler be! böyle senaryo yazan adamı wall street'te asmaları lazım! ya da özgürlük heykelinden sallandırmalılar! ikisi de işler...

    teknik imkansızlığından geçtim, yok arkadaş aklım hayalim almadı, yok adam çocuumu keserim diyormuş! yap büyünü, al elinden bıçağı! cağnım madalyonu parçaladı...

    --- spoiler ---

    şu diziyi sırf şu blackwell hayranlığımdan izlerim, o adam da babbalar gibi büyücü çıkmazsa... ben supernatural istiyorum yeaaa!
hesabın var mı? giriş yap