• en kötü korku filmi sıralamasında imdb oylamasında 59. sırada yer alan bir klasik. çıplak memeler, kan ve matkap filmi özetleyen üç imge.

    fazlası için: http://www.otekisinema.com/?p=4396#comment-1719
  • dün izlediğim 2021 yılında yapılmış versiyonu olan film. syfy original tarafından tv filmi olarak yapılmış.lakin filmin ilerleyişi zaten eski versiyonuna sadık, senaryo kısmında hafif sürpriz eklenmeye çalışılmış, bol kanlı lakin eski serisine göre az çıplaklı bir korku/komedi olmuş.filmin eski versiyonlarını sevdiyseniz (ilk original filmini saymayın o ayrı zevkliydi) bu da hiç yoktan izlenir.genel anlamda ise düşük segment bir film.
  • the slumber party massacre, rita mae brown tarafından slasher mecazlarının bir parodisi olarak yazıldı, ancak doğrudan bir slasher olarak yönetildi ve bu da onu dönemin slasher filmlerinin simgesi haline getirdi. the slumber party massacre , bir soygun olarak başlayan ancak kendi başına popüler olan başka bir film. film, bir pijama partisinde takip edilip öldürülen bir grup liseli kızı konu alıyor. film, kendi başına bir korku ikonu haline gelen büyük bir matkap kullanan bir katili konu alıyor. filmi birkaç devam filmi ve yeni bir yeniden yapım izledi.
  • üç adet filmi bulunan korku filmi serisi. her filmin kadın yönetmenler tarafından yönetilmesiyle, korku sinemasında farklı bir yeri bulunmaktadır.

    new concorde ve syfy'ın dağıtımcılığını yaptığı massacre serisinde sorority house massacre üçlemesiyle birleştirilmiştir, 6 filmlik bir seride sunulmuştur.
hesabın var mı? giriş yap