• yönetmen paul tibbitt imzalı 2015 yılı yapımı bir animasyon.

    yengeçburgerin gizli formülü peşine düşen plankton onu ele geçirince bikini kasabası bir felakete doğru sürüklenir. sünger bop'la işbirliğine giren plankton bir zaman makinesi yapıp geçmişe dönmeye karar verir ve olaylar gelişir.

    bana kalırsa yapım ekibinin aklı karışmış izlenemi bıraktıran bir yapım olmuş. biri demiş ki "abi biz klasik çizgimize devam edelim" diğeri de demiş ki " yok aga "bunu bu sefer 3d yapalım". bir başkası da "başrolde plankton olsun o sıçsın diğerleri sıvasın"...

    bu karışıklıklar içersinde gidip gelen bir animasyon, bana kalırsa tv'de yayınlanan bölümleri daha eğlenceli.
  • zaman kaybı olan filmdir. spongebob hastası insanımdır fakat bu filmi izlemek işkence gibi geldi. sıkıcıydı, abuk subuk espriler vardı. ortalama bir spongebob bölümü bile bu filmden daha güzeldir. the penguins of madagascar filminde de aynı şey olmuştu. dizi olarak mükemmel bir düzey yakalıyorlar fakat filmlerde tamamen sıçıyorlar. sırf ismi kullanarak cepleri doldurma mantığıyla film yapmışlar.
  • az önce orijinal seslendirmesi ile izlediğim film.

    4 dakikalık trailer'ı kesinlikle 1.5 saatlik filmden daha komkti. ilk bir 55. dakikaya kadar film inanılmaz bayıyor, ufak şakalar pek güldürmüyor falan. spongebob hayranı olmama rağmen pek beğenmedim. ama 55'ten sonra bir yarım saatliğine açılıyor gibi film, daha ortalama bir seviyeye geliyor.

    senaryo'da çok fazla gereksiz öğe var, kısa bir film sayılabilecekken aslında uzatılmış bir film izlemiş gibi oluyorsunuz. anlamsız sahneler izlerken bile sıkıyor insanı.

    antonio banderas abimiz ise filmin genelinin aksine on numara beş yıldız oyunculuk gösteriyor bize. mimikleri, jestleri, ses vurguları bu kadar kötü bir filmde yıldız gibi parlıyor resmen. adam bence filmi genel olarak kurtaran en büyük etmen.

    zamanında sinemada izleyemediğim için üzülmütüm (o bomba fragmanları izledikten sonra tabi.) ama şimdi param cebimde kaldığı için mutluyum.

    gerçekten vasat bir film olmuş, 5/10.
  • spongebob hayranı daha doğrusu spongebob hakkında çok bilgi sahibi bir insan değilim. tamamen denk geldiğim için izledim ve güzel zaman geçirdim.

    yalnız çok fazla "benzer kelime" esprisi vardı. (tanks! your welcome) gibi bu da farklı dilde pek çok diyalogu manasızlaştırıyor. bir de gene çocukların bilemeyeceği filmlere göndermeler vardı. (shining gibi) son olarak karaya çıktıklarında tüm çizimin değişmesi biraz tuhaf kaçtı.

    yeğenime falan izletmem ama bana fena zaman geçirtmedi.
  • filmi satın almıştım sırf 52.dakikadan sonrsı ne diye öncesi çok bebekçe
  • burger beard'ın antonio banderas olduğunu ancak sonlara doğru anladığım, sünger bob ve arkadaşlarının karaya ayak bastığı ve sikik özellikler taşıyan süper kahramanlara dönüştüğü vasat film. bence sünger bob filmlerinin en kötüsü. asla bir the spongebob squarepants movie ve the spongebob movie sponge on the run değil.
hesabın var mı? giriş yap