• *
    will and grace'in grace i olarak bildiğimiz debra messing'in başrolünde oynadığı; 10 dalda emmy'e aday olmuş, judy davis'e emmy ödülü ve debra messing'e de altın küre ve emmy adaylıkları getirmiş, yeni sezonda cnbc e'de gösterilecek olan mini dizi.

    http://www.imdb.com/title/tt0810726/
  • gigi levangie grazerın aynı adlı romanından uyarlanan dizi.şu ana dek 6 bölümü yayınlanmış.görünüşe bakılırsa ekimde tekrar devam edecekmiş.

    http://www.usanetwork.com/series/starterwife/
  • gigi levangie grazer adli yazarin ayni adli kitabindan adapte edilen ve amerika'da cok kullanilan starter marriage soz obeginden turetilmis 6 bolumluk usa network mini dizisi.

    konusu su sekildedir; hollywood'un buyuk zenginlerinden biri olan kenny kagan (peter jacobson), karisini daha genc bir kadina tercih etmis ve molly kagan'a (debra messing) bosanma davasi acmistir. bosanmadan sonra molly kagan, deluks ve sasali hayatini geride birakarak mutevazi hayatina alismaya calisacaktir.

    dizi, 18 eylul 2008 tarihinden itibaren her persembe 21:00'de cnbce'de yayinlanacaktir.

    ayrica dizi amerika'da o kadar cok tutmus ki, usa network kanali, mini dizi olarak tasarlanan diziyi uzatma karari almis. "wife goes on" ve "wife begins again" promolari ile dizinin mujdesini vererek 10 ekim 2008'den itibaren usa network kanalinda ikinci sezonu baslayacagini bildirmisler.
  • will&grace adlı diziden sonra debra messing'i yeniden altın küre adaylığına taşımış dizidir...
  • bana bi alan ball yapımı gibi geldi, öyle olmasa bile. iyi oyuncuları var.
  • "marş motoru gibi hatun" olarak algıladım ben.
  • geceleri e2'de tekrarına rastladığım ve izlediğim dizi. molly karakterinin hayallere daldığı bölümler komik. çoğu sahneyi türk televizyonlarında yayınlanamaz ilkesi (!) nedeniyle kırpıyorlar ama yine de seyri eğlenceli, çerezlik güzel bir dizi.
hesabın var mı? giriş yap