• başlığını açmaya gelip geç kaldığımı gördüğüm fast food inceleme-yorumlama sanatçısı. bağımlılık yapan videolarının ve farklı mizah anlayışının hastasıyım. dış görünüşü, giyim tarzı vs günümüz standartlarından uzak olsa da yiyecekleri gayet tutarlı bir biçimde yorumladığını söylemek mümkün.
  • reviewbrah olarak tanınır. bu isim sanıyorum ki body building forumları geçmişinden kalmadır.
  • 1960'lı yıllardan günümüze ışınlanmış gibi duran, youtube'da fast-food inceleyen kanal sahibi bir eleman.

    ingilizceyi çok özenli ve günümüz standartlarına göre biraz ağdalı kullanması ve giyim kuşam olarak 1950-1960 tarzlarını benimsemesi sebebiyle youtube'da bir fenomene dönüşmüş durumda.

    ayrıca tabi bir videosunda kullandığı my disappointment is immeasurable and my day is ruined ifadesinin bir meme haline gelmesi de var.
  • putting these time traveler conspiracy theories to rest isimli videosunda, zaman yolcusu oldugu hakkindaki soylentileri supheye yer birakmayacak sekilde yalanlayan kisinin youtube kanalidir.
  • meşhur internet memesi "my disappointment is immeasurable and my day is ruined" ifadesini popeye firmasının butterfly shrimp ürününü denerken sarf etmiştir.

    yine de tamamını izlerseniz "no sauce is going to fix this atrocity", "burger king is like the opposite of king midas" gibi sayısız gem'lerle eğlence garantisi vermektedir.
hesabın var mı? giriş yap