• aşağı yukarı 3 senedir sorunsuzca kullandığım, herkese tavsiye ettiğim, kendi şirketimde herkese kullanmayı zorunlu kıldığım basit bir task manager.

    işim dolayısıyla hem çok yoğunum hem de her gün onlarca yeni şey yapmam gerekiyor. takip edemediğimi hissettiğim zaman da panik atak tarzı bir şey geçiriyorum. bu sebepten hem bilgisayarda hem mobilde to do list imi bu programda ayarlıyorum. çok da memnunum.
  • microsoft to-do, google tasks vs denedikten sonra kullanmaya başladığım ve çok beğendiğim uygulama.

    benim en önemli beklentim snooze özelliğiydi, bunda da o var çok şükür. bildirim zamanı geldiğinde ben, sık sık değişik sürelerde erteleme yapıyorum yani 1 saat sonraya, ya da 1 gün sonraya ertele/tekrar hatırlat gibi. işte bunu ticktick'de kolaylıkla yapıyorsun.

    ayrıca bir desktop uygulaması yok zannedersem ama eksikliğini de hissetmiyorum, chrome'a extension olarak kurdum, bilgisayarda çalışırken tek tuşla erişebiliyorum. ıpad ve ıphone'umda da app'leri yüklü.
  • evet, kendi kategorisinde en iyi app. lakin windows client için premium hesap istiyor. onun dışında full feature diyebiliriz. en kısa zamanda premium hesap alarak kullanmayı düşünüyorum.

    edit: asıl aradığım yanlışlıkla yapabileceğim deleted item'ları trash'den geri getirmekti. bu özelliğe web'den ulaşabiliyorum.
  • şimdiye kadar kullandıklarım arasında en başarılı todo list uygulaması. çoklu platform desteği sayesinde hem telefonda hem de bilgisayarda sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. seviyoruz kendisini
  • muhteşem bir uygulama. bu kitapta anlatılanları uygulamak için biçilmiş kaftan.

    en sevdiğim özelliği bir işi o gün yapamadığımda kolayca ileri bir tarihe erteleyebilmem. bir şey unutmak istemiyorsanız bu uygulamayı kullanmanızı öneririm.
  • uzun süre kullandım. en iyi to-do list uygulamasıdır.
  • (bkz: #90359447)

    windows istemcisi artık herkese açık.

    https://twitter.com/…tatus/1183759529135075330?s=20

    ekleme: google(sign up with google) ile üye olmayın. çünkü sonrasında ancak login with google dersen girebiliyorsun. windows uygulamasına giriş yapmak an itibariyle imkansız. çünkü login with google çalışmıyor. ayrıca şifreniz doğru olmasına rağmen kesinlikle mail şifre kombinasyonunda şifre hatalı uyarısı veriyor. hiçbir platforma kullanıcı adı şifre yazarak giriş yapamıyorsunuz. illaki login with google olacak.

    *hesabı silip aynı maille yeni bir hesap açmak istedim onda da şifre soruyor ve hatalı diyor.
    *silmeden mail değiştireyim sonra eski mailimle başka hesap açayım dedim noldu sizce? ...evet bildiniz onda da şifre soruyor.

    ekleme: düzeltmişler.
  • son güncelleme ile birlikte markdown desteği gelmiş görev yöneticisi yazılımı.
  • to-do listesi olarak her istediginizi ucretsiz yapabileceginiz manyak bir uygulama. sanirim ucretin arkasinda olan kisim takvim ve ozellikleri. habit tracker ve pomodoro kisimlari da arada isime yariyor. todoist, wunderlist alternatifi olarak kesinlikle oneririm.
  • kulladigim en iyi to do uygulamasi.
hesabın var mı? giriş yap