• (bkz: tom davies/@ceyar i kim vurdu)

    everton'da forma giyen 1998 (18) liverpool doğumlu genç merkez ortasaha.

    --- tom davies bölüm 1 ---

    everton altyapısı ürünü genco, bu sezonun 7. haftası itibariyle (2016/17) premier ligde '18 yaş ve altında süre alabilen 6 oyuncudan biri' olmayı başardı.

    sezon başında zaten 3 farkla önde oldukları sunderland afc maçının son 15 dakikası maça dahil oldu ve pek bir varlık gösteremedi. eylülde ise tekrar altyapıya yollandı.

    geçen sezon sonunda da (2015/16 - yaş 17) böyle bir ortaya çıktı ve sonradan kaybolduydu; onu da ekleyeyim. kendisini düzenli izlemek için sanki biraz daha sabretmemiz gerekiyor gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?

    premier ligde 2016/17 sezonunda (7.hafta) forma giyebilen 18 yaş ve altındaki diğer oyuncular:

    (bkz: marcus rashford/@ceyar i kim vurdu)
    (bkz: sam field/@ceyar i kim vurdu)
    (bkz: jonathan leko/@ceyar i kim vurdu)
    (bkz: joel asoro/@ceyar i kim vurdu)
    (bkz: aiden o'neill/@ceyar i kim vurdu)

    ---------------

    --- tom davies bölüm 2 ---

    2 sezon sonra gelen edit ( (2017/18 haziran) :

    2016-17 sezonu:
    2017 ocak ayında zamanının everton teknik adamı ronald koeman'dan ilk onbir formasını kaptı. premier ligin 7. büyük takımında tüm 2. yarı boyunca as oyuncu olma başarısı gösterdi. genç yaşında (18) gösterdiği performansla, geleceğe yönelik iyi sinyaller verdi.

    2017/18 sezonu:
    19'unda rotasyonda kullanılıp, 20 maç ilk onbir oyuncusu oldu. özellikle 2.yarıda (takımın başına dallama teknik adam sam allardyce'ın geçmesiyle beraber) daha çok süre almaya başladı. lakin avrupa sanat filmleri kadar durgun top oynayan takımında beklenen gelişimi bir türlü sağlayamadı ve öne çıkmayı başaramadı. bu sene kendini yeterince geliştiremedi ama olsun. kendisinin hala yaşı çok genç ve hala premier ligdeki potansiyelli ortasaha oyuncularından biri.

    dipnot: bu arada sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki elemanın inanılmaz feminen bir fiziği ve fiziğini kullanma stili var. gay mi diye internete baktım; şu ana kadar bu konu hakkında çıkmış tek bir haber bile yok. demek boşuboşuna boşbeleş magazinsel işler peşindeyim. lakin yarın öbür gün cinsel tercihinin o yönde olduğunu açıklarsa tüm evren bu haberi ilk benden duymuş olacak; aman ne de büyük başarı a dostlar.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: everton/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
  • ilk golünü bugün manchester city'e karşı atan genco. henüz 18 yaşında. cesur bir oyuncuya benziyor. bir kaç yıla büyük takımlar kapar gibi gencoyu.
  • hem tip hem oyun tarzı olarak krasic'in parladığı yıllardaki haline benzeyen futbolcu.
    allah sonunu benzetmesin.
  • city'e sapladığı 3. golden önce redondo çalımı atan sırma saçlı bebe. bana bunlarla gelin beyler.

    redondo
    davies
  • fena halde aras bulut iynemli'ye benzeyen futbolcu.
  • ingilizlerin, "yeni yetme futbolcuyu göklere çıkart" mottosunun son kurbanı olmasa bari.

    townsend, andy carroll, rickie lambert, rashford ve daha niceleri..
  • umarım wonderkid yolundan çok zorlanmadan, zamanla başarılı bir şekilde geçip bir dünya yıldızı olur sevdik kendisini takipteyiz.
  • hem yakışıklı hem yetenekli olduğu için ingiliz basınının yeni david beckham'ı olabilir.
  • geçen hafta manchester city'e karşı döktürmüştü bu hafta da çizgisini bozmadı. oynadığı harika futbolun yanında bir de 87. dakikada seamus colemana harika bir asist yaptı ve takımına maçı 1-0 kazandırdı. kendisinin 18, muhtemel milli takım partneri dele alli'nin de 20 yaşında olduğunu düşünürsek ingilizlerin sırtı bi 15 sene yere gelmez gibi duruyor.

    tanım: adam olacak çocuk
  • 30 haziran'da 20 yaşına girmiş olan genç yetenek. merkez orta sahanın yakışıklı çocuğu.
hesabın var mı? giriş yap