• bugün gönderdiği spam mail ile sabah sabah hiç hesapta yokken kahkahalara boğulmama vesile olmuş sistemin adı. her eve lazım, şimdi! (bkz: http://www.toowayturkiye.com/…-al-standart-paketler)
  • teknolojiden anlamayan adam'ın mealen lanse ettiği video burada,
  • reklamını gördüğüm an, aha ttnet/smile/superonline ve benzerleri zki tuttu dedim ancak sitesini açınca gördüm ki pazarlama müdürü türkiye piyasassını iyi incelemiş. saçma sapan bir fiyat/hız/kota politikası var.

    paketleri şöyle: 8mbit / 8gb kota*/ ayda 75tl
    12mbit / 16gb kota / ayda 120tl
    18mbit / 26gb kota / ayda 175tl
    18mbit / 50gb kota / ayda 290tl

    öeehh.
  • fiyatlarına bakacak olursak, hedef kitlesini sadece dağbaşında adsl, kablonet gibi erişim imkanı olmayan yerler olarak belirlemişler. o fiyata iki adsl alırım birini torrente bağların, birinini kullanırım.

    yok yağmur yağdı, yok rüzgar çıktı diye bağlantı kopmalarının sıkça yaşanacak olması da cabası.

    liseliler bilmez, taa fi tarihinde barracuda diye bi firmada bu işe girmişti ama, pek götüremediler.
  • 10 gb kotalı internete 99 lira isteyen fiyat konusunda uçmuş firma.ttnet bile o kadar istemiyor.
  • yeni internet tarifesini açıklayan servis sağlayıcı.

    rakipler için de ilginç açıklamaların olduğu röportaj videosu http://shiftdelete.net/…hizli-internet-mumkun-56059
  • 10 gb kotali aboneligi icin hem ayda 99 turk lirasi istiyor hemde sinirsiz demesine ragmen akk yerine "ag yonetimi" diye bir bok cikartmislar.

    detayli bi sekilde incelendiginde 10 gb gectikten sonra hizin download icin 64kbit/sec 'e upload icin 64kbit/sec 'e dustugunu yaziyor birde.

    teoride yillar yillar oncesinin teknolojisi gprs* bile 35 ile 170 kbps arasinda bir hizi saglayabildigi icin bu adamlarin dusurdugu hiz ile uydudan falan hizli internet sahibi olunmuyor. bence okkali damarli kalin uzun bir kazik yeniliyor.
  • ping seviyeleri 750 civarında olduğu için ne amaçla kullanılacağı çok önemli. dağ başında bir yerde sistemi kurdurduk. fakat kullanılan erp yazılımı ping yavaşlığı nedeniyle 3g ye oranla 10 kat daha yavaş çalışıyor.
    aktarım hızı doğrudur hızlı, ama ping'i göz ardından kaçırırsanız pişman olabilirsiniz. tadı pek te güzel değil.
  • aslında sloganları gibi "geleneksel çözümlerin yetmediği yerde..." kullanılması gereken uydu interneti. yani adsl'i kullanamadığınız bir dağ eviniz varsa, yaylanızdaki internet hattınız çok verimsiz ise bu bedeli göze alabilecek iyi geliri olanlar düşünebilir. bu fiyat politikasının açıklaması budur ve kendilerince haklıdırlar bence. açıkca söylemişler; herkes için internet gibi bi mottasıyla yola çıkmamışlar.
  • fiyat performans bakımından incelenmemesi gereken, inceleyince tünelin ucu boka çıkıyor.
hesabın var mı? giriş yap