• transfercard betsson bahis firmasının üyelerine hızlı ödeme yapabilmeleri için sundukları bir kartmış.

    transfercard ile para çekme işlemleriniz 24 saat içinde hesabınıza yansıtılıyor ve de transfercartınızla herhangi bir atm den paranızı anında ve kolayca çekebiliyormuşsunuz.

    kart ücreti olarak betsson hesabınızdan 1 sefere mahsus 20 dolar para kesilir ve kart elinize ulaştığında yapacağınız ilk transferde bu 20 dolar sizin betsson transfercard hesabınıza bonus olarka geri iade edilir.

    (bkz: ukteydim doldum)
  • -atm'lerden bakiye görüntüleyemezsiniz. nxpay.eu'dan bakiyenize ulaşabilirsiniz.
    -karta yatırılan para usd olduğundan tl olarak çekeceğiniz paranızı iyi hesaplayın. bakiyenizin üzerinde para çekmeye kalkıştığınızda her "yetersiz bakiye" uyarısında hesabınızdan 2.5 $ kesiliyor. dikkatli olun.
  • bets10 sitesi tarafından edinilebilen kart.

    benim asıl merak ettiğim konu, bu karta bets10'dan para çektiğim takdirde, başka bir siteye, bu kart üzerinden para yatırabiliyor muyuz? bu can alıcı soruyu sorup, buradan uzaklaşıyorum.
  • bu kart ile paranız dakikalar içerisinde hesabınıza yatmaktadır. defalarca kullanıp hiç sorun yaşamadım. önemli olan nokta teb gibi atm'lerinde euro üzerinden para çekme fırsatı tanıyan bankalara giderseniz yalnızca 3,5 euro komisyon ödeyerek en az kayıpla paranıza kavuşursunuz.
  • bir süredir (2-3 hafta oldu sanırım ben öğreneli) para cekme işlemi yapılamayan kart. "geçici olarak" diyorlar ama kalıcıya doğru gidiyor gibi.
hesabın var mı? giriş yap