• saraydaki mücevher'dir.* merak ediyorum izleyeni takip edeni var mı? bir abimiz var, devamlı saçları fönlü. sürekli de üzülüyor. etrafındaki adamlar da sik gibi dikiliyorlar orada.

    http://inciswf.com/bitmediniz.swf
  • babamın bir asker arkadaşı var. ankaralı, aselsan'dan emekli mühendis. bir karısı var. çocukları olmamış. kendi hallerinde bir aile yani. garip hareketleri olsa da geneline bakarsak gayet iyi ve sevimli insanlar. her neyse lafı uzatmayalım biz bu insanlarla bir tatil sırasında aynı evde kalmak durumu ile imtihana tabi olduk. imtihan diyorum çünkü bu iki güzide insan, bu bahsi geçen dizinin fanatiği çıktı. ve işin kötü tarafı onlar yüzünden ben de bu garip şeye maruz kaldım. tam 15 gün. başlıyor başlayınca da bitmiyor. dublajlar zaten facia. oyunculukla ilgili cümle kurmayacağım. hülasası; bizim gibi kalitesiz dizi kirliliğinden zehirlenmek üzere olan bir ülke için bile yeterli değil. saygılar.
  • ne zaman denk gelsem fönlü saçlarıyla ve o ağlamaklı suratıyla herkese sırtını dönmüş bi japon abinin sik gibi dikildiği dizidir. hayır ne diye hep sırtı dönük niye hep ağlamaklı ne yaptı bu sik kafalı japon askerleri bu adamada bu adam bu kadar küskün... bide o kafalarına ne takıyolar öyle amk... lan ne biçim sinirlendim gece gece uykumda kaçtı hay skimm japon dizisini...
  • bulguru elle yiyen adam favorimdir burada. tabi ben bu sahneyi göreli temizinden bir 5 yıl oldu. yıllardır ne zaman trt'yi açsam denk gelirim. teletexti açıp adını nedir diye bakmışlığım da var. ama bilmiyordum adını. öğrendim iyi oldu.
  • pek az denk düştük ama çok güzel bir dizi olduğuna eminim. tek sıkıntısı kim kimdir hiç bilemiyorum. bi üç beş onbeş sene daha oynasa kesin ayırt ederim. fırsat verilse yaparım kesin.
  • arada zaplarken gördüğüm dizi. ama hiç izlemedim.

    anladığım kadarıyla sevişme yok,göğüs yok,dekolte yok,öpüşme yok,içki yok vs vs olunca tam trt'ye göre dizi işte.
  • sarayin incisi ile döndüre döndüre yayınliyorlar sanırım. ıkisi de aynı dizi de olabilir ama. bitmediler yahu.
  • doktorlar olmadığına şükredilmesi gereken dizi. maazallah trt de yayınlasaydı halimiz harap olurdu..
  • ılginc bir sekilde benim de asker emeklisi olan dedemin vefatindan once muptelasi oldugu diziydi. askerler uzerinde bir etkisi var sanirim
hesabın var mı? giriş yap