• ülkenin dört bir yanı alev topuna dönmüş yanıyor hala bu bölgelere asker gönderilmemiş. askerin görevi ülkenin iç ve dış güvenliğini sağlamaktır.

    yangın olan bölgelerde yanliş anlaşılmayla linç edilen insanlar mı dersin, ormanı yakıp kaçan mı dersin bir sürü karışıklık var. halkı ormanlara davet etmek yerine bizzat kendi askerini görevlendireceksin. yaşanan her felakette halkının arkasına sığınan aciz bir hükümetle karşi karsıyayiz. yazık verilen vergilere yazık...
  • yahu tsk'mi kaldi? fetocu adi altinda ne kadar vatansever asker varsa hepsi taliye edildi yerine ne kadar fetocu, vatan dusmani varsa yerlestirildi. guzelim ulkeyi icindeki tum kurumlarla bitirdiler.
  • afganistan havalimanını koruyacaklar diye bilgi vermişlerdi. gidip bir sormak lazım.
  • tsk gerçekten kalmadı, eskiden kafası çalışan komutanlar içeren tsk'nın şu an başındaki isimden de belli.

    adam konuşmaktan aciz, bağırıp sinirli modda gezerek söz dinletmeye çalışıyor, kapasite de çok belli.

    savunma sanayiinde çalışmış biri olarak, ufak alakasız işlerin bile nasıl parlatılarak göze sokulduğuna tanık olduğumdan, tsk kurmaylarının da profili böyle iken, eski türkiye ve onun sarsılmaz , güvenilir ordusunun artık esamesi kalmadığını söyleyebilirim.
  • sorunsal falan değil gayet de apaçık olan durumdur. bir ordu daha önce esir alınmış bir komutan ile ne yapabiliyorsa onu yapıyor. devlet31ciler lütfen uzak durun çok ağır laflarım var.
  • şimdi kontrol ettim. askerlik bütün eğitim seviyeleri için 6 aymış. ekonomik darboğazdan çıkmak isteyen iktidar askerlerden de kesintiye gitmiş. önceden 18 ay, 12 ay asker beslerdi ülkemiz. şimdi sadece 6 ay bakabiliyor bir askere. askerler neden yangına müdahale etmiyor sorunsunun cevabı, çünkü yeterli askerimiz yok! türk ordusu bir zamanlar 700 bin mevcuta sahipti. şimdilerde kaç acaba?
hesabın var mı? giriş yap