• escortların artık tamamı üniversite mezunu olacaktır muhtemelen.
  • - eyyy ösym 400'ü ver bu iş huzur içinde çözülsün

    (bkz: alternatif 400 alma yöntemleri)
  • üniversite dediğiniz kurum, herkesin giremediği, sadece belli bir donanıma ve birikime sahip olan kısmi bir azınlığa ait olması gerek. eğer okuma yazma bilen her lise mezunu üniversiteye girerse eğitim ayaklara düşer.
  • hayata geçirilebilme ihtimali olan dev bir proje olacaktır.

    iktisat fakültesinde para teorisi ve politikası dersini bilal verecekse gider kayıt olurum, ne de olsa artık işi öğrenmiştir. haliyle işi uzmanından öğrenmek gerekir.
  • malum bir partiye her yıl 400.000 oy demek. o ne öyle sanki şehir-devlet kuruluyor?!!
  • üstün başarı gösterenleri hırsızlık ya da mücahitlik alanında değerlendirmeyi düşündüklerinden aha da eminim..
  • başıma bir şey gelmeyecekse ciddi manada desteklediğim şey ama tek şartla.nasıl ki bir baltaya sap olamayacak ak gençlik orada toplanacaksa derece yapan ak gençlik için de cazibe merkezi haline getirilecek orası.yani öss sırası 30 olan bir ak boy o okulun tıp fakültesini tercih etmek isterken sırası 430.000 olan başka bir ak boy da gidip başka bir fakültesini tercih edecek.

    peki böylece biz ne kazanacağız?adamlar diploma dağıtacak haksız bir şekilde aöf gibi diploma verecekler herkese dediğinizi duyar gibiyim ancak bir de olaya başka bir açıdan yaklaşalım.

    yedisinden yetmişine bütün ak gençler gidip kumda oynar gibi oraya giderse ortam rahatlar boğaziçi odtü vs. gibi okullar daha nezih bir ortama kavuşur.kafa siken dinci zırvaları out,bira fıstık muhabbet in.

    bu tip bir okulda bütün giderler türgev tarafından yani ihaleci bademler tarafından karşılanır ve ak boylara harcanır böylece diğer üniversite imkanları yurdun ak olmayan gençleri arasında taksim edilir.biz kendi devletimizin imkanlarından rahatça faydalanabilirken ak gençlik yeşil sermayenin ölü yatırımı olur belki de kendi kendilerini bitirirler bu sayede.

    son olarak da tüm ak gençliğin ve neo osmanlıcıların ankara bozkırında allahın siktir ettiği bir köşeye toplanıp bizden uzak olmaları kadar güzel bir şey yok.birbirine karışmayan seküler ve osmanlıcı gençliğin gelişimi çok güzel bir şekilde gözlenebilir böylece.neo osmanlıcılar bir hata yapıp o okulu patlatmazlarsa falan tabi.*

    acilen bu üniversite kurulmalıdır.
  • eğitimli yobazlar yetiştiriyoruz.eğitip eve kapatıyoruz.işadamlarına yaranıyoruz.onlar konuşur ak parti satar.
hesabın var mı? giriş yap