• türk kadınlarından pijama yerine babydoll giymelerini bekleyen, tanga, string dışındaki çamaşır giyen hatun kişilere burun kiviran, jartiyer çorabı beklentisinden şaşmayan türk erkeğinin giydiği şahane iç giyim kıyafetidir.

    bunu giyiyorsan karsindakinden de çok bir şey bekleme bence. her şey karşılıklı.
  • ne giyelim lateks tanga ile maske ikilisi mi? dedirten.
  • toplu alımda ucuz oluyor. benim gibi kilolu ve koşturan birisi için yanımda yedeği ile birlikte oldukça ideal. saraylarda büyümedik sonuçta.

    hem atlet yahu bu. artan pazar parasıyla 5 tane bile alınır.
  • kendilerine yakışandır.

    hafiften kıllı olanlarına gerçekten yakışıyor beyaz atlet. değişmesi gereken bence daha çok boxer ya da slip donlar. o konuda bir çamaşır devrimine ihtiyaç duydukları açık. google'a yazıp beş dakika inceleseler dünyanın nereye gittiğini ve kendilerinin nerede kaldığını anlayacaklar halbuki ama...

    edit: tabi atletik bir erkek atletsiz de şahane görünür güzel bir gömlekle, hatta atletsiz daha hoş bile görünebilir, kararsız kaldım.
    yine de burada güzel görünen her daim atletik adamlar, göbekli ya da çiroz adama ne giydirsen zaten yakışmaz, atletin yakışıp yakışmaması bu tip adamlar hakkında tartışılmıyor. vücut geliştirme yapan adamlar hakkında bu atlet meselesi.

    edit 2: daha evvelki gün adamın birine hayatının ilk boxerını aldırıp slip dondan kurtardım. 'haklıymışsın, böyle çok daha fit hissediyorum kendimi' dedi durdu. ille başkaları için değil kendiniz için de giyinin biraz.
  • mangal yakmanın gereğidir.
  • tüm türk erkeklerine genellenemeyecek durumdur. ben hiç rahat edemediğim için giymiyorum. ve çevremde giyen hiçkimseye de yakıştıramıyorum.

    fakat bu beyaz atlet denen nane şu aşağıdaki şekillerde de karşımıza çıkabiliyor. komple bok atmamak lazım.

    1

    2

    3

    kendisinin aksiyon sinemasında yeri büyük.
  • zevk meselesidir.
  • kırmızı atlet giymedikleri için çok ayıp etmiş erkekler
  • atletin erkeğin südyeni olmadığını bilmek gerek öncelikle. pijama bir underwear olmadığı gibi jartiyer, tanga, string giyimine engel değildir. sinirle açılmış saçma bir başlık. atlet giyerim döşüm kıllı ve hiç rahatsız olan partnerim olmadı.

    (bkz: öfkeyle kalkan zararı ne yapsın?)
  • o zaman ya ben erkek değilim ya da bu başlığı açan arkadaş dar görüşlü biri.

    dâhil olamadığım erkek grubu ne yazıkki. zorlu hava şartlarına rağmen bırak beyaz olmasını içime hiç atlet giymem. niye bilmiyorum. sadece hoşuma gitmiyor. spor yaparken olsun, normal günlerimde olsun, beyaz olsun, siyah olsun farketmiyor. giymiyorum.

    edit: nedense "türk erkeklerinin beyaz atlet giymesi" ni "tüm erkeklerin beyaz atlet giymesi" diye okudum...
hesabın var mı? giriş yap