• üst üst edit: okuduğunu anlamayan insanların bu kadar çok olduğunu tahmin etmiyordum. muhabbete merhaba diyerek başlayan kızın, ikinci mesajı atmaması, veya nasılsın sorusuna daha en başta -en başta- kısa cevap verip geçiştirmesi sorun. hoşlanmayabilir muhabbetimden, ama muhabbeti başlatan o olmasına rağmen muhabbet etmeyen de o. umarım bu kısmı okuyup konunun ne olduğunu anlayıp ondan sonra mesaj kutusuna yönelirsiniz.

    üst edit: genelleme yapmak yanlış olmuş evet. erkeklerde de vardır onu ben bilmiyorum. ama konu da tamamen yanlış anlaşılmış/anlatılmış. muhabbetin tıkanmasından bahsetmiyorum, tıkanabilir. kimse kimsenin muhabbetini sevmek zorunda değil, muhabbet etmek zorunda da değil. benim takıldığım konu dişi kişisi merhaba yazıyor, er kişisi merhaba diyor ve daha muhabbetin en başında (bakın burası çokomelli) evet en başında dişi kişisi sohbete devam etmiyor (merhaba ile başlayan o idi halbuki). yani hoşlanıp hoşlanmayacağı belli değil henüz. hoşlanmazsa yazmamaya başlar, geç cevap verir veya direkt söyler. e biz de öküz değiliz hoşlanmayan insanı zorlayacak.

    var böyle bir şey.

    - nasılsın
    - iyiyim

    - neler yapıyorsun
    - oruruyorum

    - keyifler nasıl
    - iyi

    - bugün neye sevindin, neye üzüldün anlat bakalım
    - hiiiç

    - eğlenmek için neler yapıyorsun
    - hiiiç

    yahu ne sorduğumuzda muhabbeti ilerletmeye tenezzül edeceksiniz acaba?

    edit: sohbetin en başından bahsediyorum. merhaba’dan hemen sonra. merhaba yazıyor, gerisi yok. sohbet tıkanırsa tıkanmıştır, zorlamanın alemi yok. en başta nasılsın sorusuna iyi diyor, orada interneti mi bitiyor elektrik mi kesiliyor ne oluyorsa artık...
  • hep soru sorarak mı muhabbet kurmaya çalışırsın dedirten ve çok da doğru olmayandır. sen neler yaptığını anlat karşındaki de anlatır zaten.
  • bir kadın olarak katıldığım başlık.
  • genelde ayni anda bir kaç kişiyle konuşulduğu için böyle kestirme cevaplar verilir. konuşulanlar arasında yüksek öncelik / düşük öncelik sırasına göre en altlarda yer alanlar bu tür cevaplara maruz kalıyor. konustugunuz her kadının mesaj kutusunda onlarca erkek oldugunu bilin yani.
  • yok değil demek yalan olur, var öyle bisey lakin kendini yetiştirmiş biriyle de konuşursan doyum olmaz . ama bunun kızı, erkeği, türkü, olmayanı... olmaz ki insan özelliği. ne kadar çok sey yaşarsan o kadar şey paylaşırsın
  • yoktur öyle bir şey, en konuşmuyorum diyen kadın bile en az yarım saat bir konuyu size anlatabilir. hep böylesine denk geliyorsanız ya ergenlerle ya da sizinle ilgilenmeyen kızlarla konuştuğunuzun göstergesidir.
  • burada türk kızlarına laf edenlerin neredeyse %80'i birgün bu kızlardan birisine aşık olup evlenecek.

    dipçe: sadece hatırlatmak istedim.
  • bu türk kızlarıyla bir türlü muhabbet edemeyen türk erkeklerinin de ne gibi donanımları olduğunu öyle merak ediyorum ki
    al birini vur ötekine bir milletiz işte neyin havası yani bu sizdeki?!
  • türk kadınlarına yönelik eleştirilerde katıldığım ilk başlık. nedenleri gayet basit aslında entelektüel yetersizlik ve hayata dair beklentilerinin kısırlığı nedeniyle türk kadınları bu konuda zayıf maalesef ya da bana kaliteli sohbet edeni denk gelmedi.
hesabın var mı? giriş yap