• malesef bolca yasanan durum. adam batmis ve is yerinde ne varsa maliyetine dagitmak istemis. 200 lira maliyetli sekerlik icin "15 lira olmaz mi", "vah vah battiniz demek sunu hediye verin o zaman" diyenler yuzunden adam dukkanini fakir fukaraya dagitma karari almis. ekonomik sorunlar asilir ama bu milletin sosyal curumesi hic duzelmeyecek.

    https://www.instagram.com/…h/?igsh=zmy4cnjtdwpyewpq

    edit: yine turkiyeliler kavrami herkesi rahatsiz eden 'tek' sey olmus. burda da zorbalik yapip insanlari cildirtiyorlar. tane tane anlatiyorum. iyi belle. sadece turkler desek bu irkci bir ifade olurdu, yine cildirirlardi. ve o zaman gurculeri, kurtleri, lazlari, araplari vs kapsamazdi. sadece turklerin yaptigi bir kotuluk olurdu. bunlar diyor ki "sadece biz boyle seyler yapariz". ben ayrim yapmam. ve boluculuge hizmet etmem.

    turkiyeli, belcikali, avustralyali, isvecli, norvecli, amerikali gibi bir kavramdir. istemeyen kullanmaz. kullanan herkese kufur etmek, acan, cehapeli, terorus demek barbarcadir. ekran goruntusu aliyor avel "bahin bahin burda turkiyeli dediiiggg" diyor. okuma yazma biliyor sevindirici en azindan. zaten su ulkede kavramlar yerine olgular tartisilsa keske. toplum orta okul cocuk zekasinda.

    (bkz: türkiyeli vs suriyeli)

    edit: kurt veya kurdistanli degilim. keko diye kendince hakaret etmeye calisanlari gordukce kurtlerin neler cektigini daha iyi anliyorum. asil bolucu sizsiniz. ama isin kotusu kafaniz buna basmiyor bile.
  • bu aralar türkiyeliler deyimi çok moda oldu sözlükte. bence video, milletin adamın iyi niyetini suistimal etmesi iken, başlığın böyle açılması düşündürücü.

    bu söylemin paraleli yönde almanyalılar, fransalılar, ingiltereliler vs. diyemiyorsan, böyle zevzekçe başlıklar açmayacaksın.
  • bunu yapanlar, bir de oy kullanacak. durum çok vahim.
  • (bkz: düşene bir tekme de sen vur)

    ortadoğu'ya hoş geldiniz.

    bu arada türkiyeli babandır asimile keko. burası türk halkının memleketi.
  • türkiyeli diyenin ağzına top mermisi girsin dediğimdir.
  • trollere emir gelmiş bol bol türkiyeli başlıkları açın alıştırın diye
  • iflas etmeye and içmiş esnafın çıldırması olayı. arkadaşım dükkanın yarrrak gibi, sattığın şeyler ne sikime derman oldukları belli olmayan şeyler. müthiş bir iş modeli kurmuş da halkta karşılık bulmamış gibi triplere giriyor bir de.
  • türkiyeli kapsamında bu başlığa yunanistanlıların, almanyalıların, fransalıların, italyalıların yazması gerekiyor.
  • bunu yaşayan kim olsa üzülürdüm ama osman bey'e daha da çok üzüldüm.
    ankara'lı bir hayvansever olarak çok hayvan kurtardı, tedavisini yaptırdı, sahiplendirdi vs... bu muameleyi hak etmiyordu aslında.
  • türkiyeli başlıklarından gına geldi be..

    engellle
    başlıkları engelle.
hesabın var mı? giriş yap