• bugunku sabah gazetesinde bogazici universitesi rektoru tarafindan zikredilmis universitelerdir. aciliminda ilk basta kendi universitesinin adini vermeyi alcakgonulluluk saymistir sayin rektor kisi. universiteye bir butun olarak bakmak gerektigini soylemis kendisi, sanirim butunluk kriteri icine universitenin manzarasi da dahil edildi. tabi herkes kendi universitesine en iyi universite der o da ayri.
  • artık öğrenciler arasında bile dalga geçilen, saçmalığı semaya vurmuş bir tartışma konusuyken, "rektör" sıfatına sahip birinin nasıl ciddiye alıp da cevapladığını anlayamadığım nosyon. usnews mantığının -ki elle tutulur istatistiklere dayansa da yıllardır .aşak geçilmediği yer kalmamıştır- içi daha boş, sallamatik çay versiyonu, mük-kem-mel bir atlayış;

    "tabii ki boğaziçi. sonra odtü. vakıf üniversitelerinin içinde sadece bilkent. ayrıca ege üniversitesi. bir de bu lige mutlaka çukurova üniversitesi'ni koyarım."
    ayşe soysal, üniversitelere belli bölümleriyle değil bütün olarak bakıldığında istanbul'da boğaziçi'nden daha iyisi olmadığını savundu ve şunları söyledi: "fakültelere bölersek, bu lige sadece bir üniversite daha girer o da marmara olur. onun dışında istanbul'dan başka bir üniversite giremez."

    (bkz: harikasın dusty)
    (ara: akıl fikir)
  • - pekala sayın soysal, dünyanın en iyi 5 metal grubu sizce hangileridir?
    - tabi ki iron maiden. sonra slayer. trash gruplari içinde sadece megadeth. ayrıca savatage. bir de bu lige manowar'u koyarım.

    ayşe soysal, metal gruplarının temsil ettikleri jenrlerle değil bütün olarak bakıldığında iron maiden'dan daha iyisi olmadığını savundu ve şunları söyledi: "grup elemanlarına bölersek, bu lige sadece bir solist daha girer ve o da mustaine olur. onun dışında amerika'dan başka biri giremez."

    (ara: allah versin)
  • alınan duyumlara göre bu listeye sabancı üniversitesi'ni de ekleyecekmiş yerli übermenschimiz ayşe soysal, lakin yaptığı bir ziyarette oradaki sineklerden rahatsız olmuş, vaz geçivermiş.

    (bkz: sabanci universitesi nde yasayan buyuk sinekler)
  • insallah rektor hanim burayi biliyordurda biraz bilgilenir kutuphaneler hakkinda :

    (bkz: bilkent universitesi kutuphanesi)
  • hiç bir allahın kulu cıkıpta ne baz alınıyor diye sormazmı? bana göre mezunlarının kalbur üstü işlere yerleşme oranın a göre belirlenmeli.
    1-odtü
    2-sabancı
    3-koc
    4-bogaziçi
    5-cukurova
  • - peki sayın soysal, çekilmiş en iyi 5 film sizce hangileridir?
    - tabi ki godfather. sonra neşeli günler. korku filmleri içinde sadece evil dead. ayrıca casablanca. bir de bu lige mutlaka süt kardeşler'i koyarım.

    ayşe soysal, filmlere belli sahneleriyle değil bütün olarak bakıldığında godfather'dan daha iyisi olmadığını savundu ve şunları söyledi: "oyunculara bölersek, bu lige sadece bir film daha girer o da scarface olur. al pacino çok şakacısın yaklaşımı sayesinde o da. bunun dışında başka bir film giremez." dedi, ne de güzel eyledi.
  • yazida gecen "..fileli coraplariyla modern goruntu..." diye bir parcayi okurken lan acaba bizim urala * da giydirsek oda modern olur mu diye baya dusunmeme neden olan yazidan alinmis parca...
    ayrica
    (bkz: para guctur)
    (bkz: gucun oldugu her yerde olanak daha cok olur)
    (bkz: zugurt tesellisi)
  • taksim
    unkapani
    laleli
    bayrampaşa
    kapaliçarşi
hesabın var mı? giriş yap