• abd savunma bakanlığı'nın 1993 yılında ciddi bir kuruluşa yaptırttığı araştırmanın paint terk çizimli gubidik sonucuıdajmfdsjdaskalf.
  • amerika'nın türkiyeyi değil suriyeve ırak'ın türkiyeyi işgal etmesi senaryosudur. fakat haberin doğruluğu tartışılır. ziraa haber bildiğimiz avrupa/amerika yalakalığı yapmakta. " yok avrupalılar yardım etmezse halimiz duman " demeye getirmekte.
  • hiç bir zaman film edilemeyecek bir senaryodur

    nedenini soranlara kendi kendimize bile bu memleketi işgal edemedik, dışarıdan gelenler nasıl işgal edecek şeklinde ulvi ve her tarafa çekilebilecek bir yanıt itinayla verilir.
  • - söz konusu işgal senaryosunda türkiye'yi işgal eden suriye ya da ırak değil, suriye ve ırak'da destekli, silahlandırılmış kürt birlikleri ve sonrasında müdahale eden nato'ydu.

    - değil 1993 yılı, 1980'lerden beri bu plan üzerine çalışılıyor.

    - 1980'lerden bu yana, fetö, ordu-eğitim-yargı-polis-siyaset ve yerel yönetimlere adam yerleştiriyordu. 30 seneden uzun süre boyunca dişte ilerleyen bir çürük gibi tüm kurumların içini oydular. darbe girişimleri başarısız bile olsa, yerleştikleri yerden atıldıklarında en basiti, ordu içinde ciddi bir zaafiyet yarattılar. şu anda savaş uçağı koltuk/pilot oranı en az 1/1.5 olması gerekirken türk hava kuvvetlerinde 1/1.08'e düşmüş durumda. uçağınız olsa bile onu uçuracak ve olası bir çatışmada düşmana üstünlük sağlayacak yetişmiş pilotlarınız yok! yalnızca havada değil, ergenekon-balyoz-fetö derken deniz kuvvetlerinde ve özel kuvvetlerde de ciddi bir erezyon yaşandı. bunların hepsi planlıydı ve tıkır tıkır işledi. yalnızca kuvvet gücü açısından değil, halkın silahlı kuvvetlere bakışı, desteği ve güveni de yok edilmeye çalışıldı. abd pilot yetiştirecek pilot göndermeyi reddetti. hatta pakistan gibi üçüncü ülkelerden teminini de veto etti. şu anda yunanistan ile kapışacak nitelikte bir hava gücümüz var mı -insan kaynağı açısından- tartışılır.

    - suikast iddiasıyla bir grup fetöcünün kozmik odayı talan etmesini anımsarsınız. ya da anımsamazsınız. kozmik odada, ordunun gizli silah depoları, cephanelikleri, olası işgal durumunda gayri nizami harp mekanizması, direniş planları, sivil direniş ayrıntıları gizliydi. olası bir savaş ve işgal durumunda insan kuryesinden doktoruna, mazot sağlayacak istasyoncusundan silah kaçıracak balıkçılara kadar herşey ince ayrıntıyla dokunmuştu. tüm bu bilgiler birilerinin ellerinde şu an.

    - el bab çatışmaları sırasında son model tanksavar füzelerine karşı tanklarımızın savunma zırhlarının yeterli olmadığı görüldü. leopard envanteri için almanya kökenli bir savunma şirketinden istenilen güçlendirme reddedildi. keza milli tank projesi için motor teknolojisi transferini avusturyalı şirket kabul etmiyor. şimdi ukraynalılarla flört ediyoruz ama seri üretim milli tank için en azından 5 seneye ihtiyaç var.

    - yıllardır türkiye'nin orta ve yüksek irtifa hava savunma sistemi ihtiyacı çeşitli oyalamalarla reddedildi. gelinen noktada acil ihtiyaç için rus s-400'ler temin edilmeye çalışılıyor.

    - suriye ve ırak sınırındaki kürt gruplar modern silahlarla donatılmış durumda.

    - suriye ve ırak'daki donatılmış grupların her ne koşulda olursa olsun türk ordusu ile başa çıkabileceğini düşünmüyorum. ancak:

    - bölge halkının bu tip bir kalkışmaya destek olması durumunda.
    - türk ordusunun kendi topraklarında girdiği çatışma ortamında yukarıdaki nedenle
    artan sivil ölümleriyle karşı karşıya kalması durumunda.

    birden nato müdahalesi söz konusu olabilir ve mücadele ettiğimiz taraf bir anda değişebilir.

    tabi bunların hepsi kuşkucu ve kötümser bir zihnin eseri de olabilir.

    allah milletimizi korusun.
  • gereksiz çaba. biz içeriden dinamiti döşedik, kendimiz halledeceğiz o işi.
  • işgal altında olduğumuzu anlamamış nöron beyinlinin keşif başlığı.
  • aşamaların bir çoğu gerçekleşmiştir.

    - tsk yıpratılır
    - dinci kesim güçlendirilir
    - sınırlar zayıflatılır
    - etnik yapı karışık hale getirilir
    - ekonomik buhran yaşatılır
    - netflix ile ahlak bozulmaya çalışılır! tutmazsa gizli silah olan tv'lerde anadolu irfanlı ensest ilişkiler yayınlanır
    - akademisyenler içeri atılır
    - beyin göçü desteklenir cahillerin çoğunlukta kalması sağlanır
    - gazeteciler öldürülür, darp edilir, içeri atılır, susturulur

    evet evet hepsi yaşandı.
  • 2010-11 yılları arap baharı adı verilen senaryo boşuna mı yapıldı? bugün bu ülkede niye bu kadar çok mülteci sığınmacı adı her ne b.ksa işte var, bi düşünün. birileri küresel eksende bunu planladı ve birileri de bu tuzağa düştü. artık maalesef ki geri dönüşü yok bunun.
hesabın var mı? giriş yap