• oh be dünya varmis şeklinde ölmek..
  • heycandan orgazm sigarasını yutup,bağırsak yanması teşhisiyle ölmek...
  • arkadasinin kicina kompresor sokmasi sonucu hakkin rahmetine kavusmak.

    http://www.milliyet.com.tr/…02/23/yasam/yas03a.html
  • tup gaz zehirlenmesi, kan davasi, arabanin tekerinin yerinden firlamasi, bir arabaya 11 kisi binip viyaduge ucmak -olmustu istanbul'da-, katta olmayan asansore binme tesebbusu, viagrada doz asimi vb.
  • sofben ve de soba zehirlenmesiyle olum. arabayla yolda giderken yukardaki kopruden asagi ucan arabanin uzerinize dusmesiyle gerceklesen olum (bkz: based on a true story).
  • - yüzme bilmediği halde baraj sularında serinlemek isterken gelen ölüm.
    - havuzda kapakların açılmasıyla küçük çocukların başına gelen ölüm (allah korusun).
  • elektrik diregine yaslanip ayakkabisina kacan tasi cikartmak icin ayagini silkelerken elektrik carptigini sanan yardinsever bir laz tarafindan kafasina kurek, kalas vb vurularak olmek...
  • denizcilik isletmesinin gazientep tankerinde gecen bir olay:

    geminin ücüncü mühendisi kontrol icin geminin buhar kazanina girer (kimseye haber vermemistir). daha sonra isgüzarin biri "niye bu kazan kapagi acik" der ve kapagi kapatir akabinde gemi sefere cikar. gemide 3. muhendisi ararlar ama adam yoktur. "herhalde gemiden kacti" derler. daha sonra (3-5 gün sonra) yine bir sebeple kazanin kapagi acilir ve kapagin önünde adamin iskeletiyle karsilasirlar.

    gaziantep tankerinde gecen baska bir olay:

    olay yeri yine buhar kazanidir. bu sefer uc kisi kazani kontrole girer. bu arada isguzar yagci silicilerden biri (ki bunlarin yuzde doksani karadenizlidir) "abi adamlar iceride baslarina kaza gelmesin" deyip kizgin buhar vanasini biraz daha sikmaya kalkar ve fakat vanayi kirar, vana bosalir. iceridekiler buharin geldigini anladiklarinda cok gec kalmislardir. kapiya kacma tesebbüsünde bulunurlar ama sadece kapiya yakin olan ciddi yaniklarla kurtulabilir.
  • -yolda mutlu mesut yürürken kafaya balkon düşmesi..
  • -balkondan aşşağı işerken* çişin elektrik tellerine gelmesi ve eletrik çarpması sonucu ölüm.
    -nüfus sayımı nedeniyle bom boş olan otoyolda bir sayım görevlisinin bariyerlere girmesi sonucu ölümü.
    -aynı işyerinde biri gündüz bir gece vardiyasında olmak üzere çalışmakta olan baba oğuldan;biri mobylette motor ile işe gitmekte diğeri ise bir başka mobylette ile eve dönmekte iken,yol üzerindeki sert bir virajda karşılaşmaları ve birbirlerine selam vermek isterken çarpışıp beraberce ölmeleri*.
    -kafalar güzel bir şekilde tem otoyolunda seyreden bir araçdaki* beş kişinin; süper fm'de çalmaya başlayan oynak bir şarkı sonrası aracı sağa çekmesi ve tem'de göbek atmaya başlaması sonucu ölüm.daha da ilginci bu 5 kişiden 3'ünün ölümü ve üçüne de ayrı ayrı araçların çarpmış olması.
hesabın var mı? giriş yap