• hakkını alamayan pek çok çalışanın sinirlerini bozacak bir zamdır:
    https://www.aksam.com.tr/…yuzde-60-zam-yolda/66528/

    hayır aslında enflasyon ile doğru orantılı bir zamdır. haklarıdır, alsınlar. asgari ücretliler de aynı zammı alsın. ancak bunlar %50-60 arasında zam alırken onca kamu çalışanı ve özel sektör çalışanı ciddi anlamda haksızlığa uğramaktadırlar. bu gelir adaletsizliğine sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum, haram zıkkım olsun bizi üç kuruşun hesabını yapar hale getirenlere.

    edit: kesinti olayından haberim yoktu, saygısını bozmadan bu konuda beni eleştirenlere tek lafım yok. kendilerinden özür diliyorum. ancak genel olarak sinirlerimiz bozuk. sebepleri belli. idare edin. biz burada hakkını alanlara değil haksızlığa uğratanlara kızıyoruz. ayrıca uçak muavini falan diyerek aşağılama falan da kesinlikle söz konusu değildir. hostesin türkçe karşılığı budur. müdür muavini deyince ooouuvv uçak muavini deyince ööööğğğ.
  • hakkını alamayan insanların sinirini neden hakkını alan insanlar bozuyor? hakkını vermeyenler bozsa ya sinirlerini? belki o zaman bir şeyler değişir.
  • (bkz: uçak muavini)

    - boeing 737 bekleme yapma!!

    * kaptan devam et!!
  • saglik ve e-ticaret sektoru pandemi boyunca yogunluktan aglarken havacilik sektoru calisanlari is olmadigi icin evlerine ekmek goturemedi ve maaslarinda yapilan zamdan daha fazla indirime gidildi. yani yapilan bu zam maaslarindaki indirimi hesaba kattiginizda aslinda pek birsey ifade etmiyor cunku cogu pilot ve kabin memuru artik tam kapasite calismaya basladi. bir diger konuda havacilik sektorunde maaslari uluslararasi standartlar belirliyor. siz dusuk maas verirseniz yarin katar, etihad gelir ve sinirli sayida yetisen hava personelini elinden alir ve gider. ondan sonra bolbol havacilik facialari okursunuz.
  • uçak kalkarken kapıdan ivedi binip uçağın gövdesine iki pıt pıt yaparak "kalk kaptan" diye bağırır aynı zamanda.
  • kaptan şöförün mayışına daha fazla zam yapmışlardır kesin.

    çok tatlı bir durum.
  • “hakkını alana değil, haksızlık yapana” sinirlendiğini iddia edip, havayolu çalışanlarına “uçak muavini” diyerek aklı sıra aşağılayamaya çalışan yazarın açtığı başlıktır. ayrıca çalışanları “uçak muavini” diye aşağılamaya çalışarak, muavinleri de aşağıladığının farkında mı, o da merak konusu.

    allah kimseyi bir meslek grubunu başka bir meslek grubunu aşağılamak için kullanacak duruma düşürmesin.
  • kıskançlık iyi bir şey değil arkadaşlar helali hoş olsun allah maaşlı çalışan bizlere de nasip etsin.
  • bazı kıskanç tiplerin içinde gezdirmiş zamdır, bir de kendini aklıyor vay efendim memura haksızlık oluyor, alsın tabi yüzde 60 az bile diye.

    uçak muavini lafı nerden baksan bu işten ekmek yiyen binlerce çalışana hakarettir.

    (bkz: ağla, kudur)
  • vay aq paraya bak. 2008 yılında okul harçlığımı çıkarmak için uçak olmasa da şehirler arası otobüslerde muavinlik yapardım. tek yön tek bilet +sigara +yemek. keşke vizyonu az daha büyütüp uçak muavini olsaydım şimdi avukat oldukda ne sikime yarıyor? 7.500 tl maaş bir de kıçı kırık clio..
hesabın var mı? giriş yap