• ufc'nin 114. organizasyonu, main event olarak quinton rampage jackson ile rashad evans karsilasiyor. ikisi de daha once ufc'de birer kez sampiyon oldular ama sampiyonluklarini rampage forest griffin'e tartismali bir kararla ilk savunmasinda verirken, rashad lyoto machida tarafindan knock out edilerek ilk savunmasinda kemerini kaybetti. iki dovuscu ultimate fighter'da da birbirlerine olan nefretini gizlememislerdi. su anda las vegas ta devam ediyor.

    www.ufc.tv
  • rashad evans'in gures yetengini kullanip ilk iki round'da rampage zopalarken 3.round da saglam bir yumrukla rakibini yere indiren rampage basladigi isi bitiremeyince 2 round da hicbir sey yapamadigi icin maci hakkiyla sayiyla kaybetti,aslinda ben rampage adina sevindim zira bu maci kazanan mauricio shogun'in gazabina ugrayacakti hic degilse gicik oldugumuz evans belasini bulsunda gene bir komik knock out olmus balik surat evans goruruz.

    bunun disindaki maclarda akillarda kalan ingilizlerin michael bisping'i eskiyi aratmayacak derecede boks macina dondurdugu macta dan miller'i yendi. amir sadollah yani ufc nin kayrilan bir baska cocugu da dong hyun kim'in karsisinda pek tutunamadi. melvin guillard yer oyununda hala kotu iken ucan diziyle rakibin kaburgasina saglam bir darbeyle devirdi.sineksiklette efrain escudero'da kazanmaya devam ediyor.nogueira ailesinin kucuk cocugu ama iri cusseli antonio'da galibiyet serisine devam etti. onun disinda pek bir yavan kartti.
hesabın var mı? giriş yap