• --- spoiler ---

    çin’den gelen aşı da etkili olduğunu gösteriyor. galiba yüzde 85, yüzde 86 etkisi var. bu güzel ve etkili bir aşı sayılır. çin aşısı veya biontech aşısı veya başka devletin aşısı diye hiç sakınca olmasın. çinliler de bu aşıyı uzun bir şekilde deneylerden ve klinik testlerden geçirdi. mühim olan yeterince sayıda aşı türkiye’de olması lazım. şimdiye kadar gördüğüm bütün aşılar iyi etki gösteriyor ve yardım edebilir.
    --- spoiler ---

    çin aşısı diye anlamadan bilmeden bok atanları, düz dünyacı aşı karşıtlarını, çıkarları sebebiyle pandemi asla bitmesin isteyenleri şaşkına çeviren gelişmedir. uğur şahin de alçakgönüllü ve mütevazı adammış. rakip firma aşısı deyip de susmamış, gerçek neyse onu söylemiş. bravo. bilim kazanacak.

    kaynak: https://www.aa.com.tr/…-asi-dozu-planladik/2089617#
  • güzel ve olması gereken bir söylemdir. mantıklı bilim insanlarının da açıklaması aynı şekilde oluyor zaten. bunlara rağmen hiçbir bilgisi olmayan ve hiç araştırma yapmayan insanlar gelip aşı karşıtlığı yapıyorlar. kesinlikle dikkate alınmamalı bu tür insanlar.

    bu salgının temel çözümü aşıdır.
  • ahim sahim bir ovgu degil, ayrica ne diyecekti? yok o cın mali hocu, bunu ol diyemez.

    ama nereden olursa olsun ilk gordugum asiyi olacagim.
  • daha geçen gün türkiye için yeterli aşı depoladik diyen sonra da yıl sonuna kadar 550 bin mart ayına kadar 4.5 milyon doz aşı veririz diyen adam şimdide çin aşısını övüyor. gerçekten çok inandırıcısınız.
  • adam anlamak istemeyenler olsa da bilimadami.

    zaten asisini deli gibi satmis. derdi pandeminin bitmesidir bu saatten sonra.

    ne diyecek 100 yillik teknikle uretilen testleri yapilmis asiya.

    bir boka yaramaz mi diyecek.

    (bkz: bilimadamı)
hesabın var mı? giriş yap