• bağımsız bir devletin topraklarına güller saçmaya gidiyor olsaydı üzülürdüm, lakin tank, top ve birçok ateşli silah ile nefret kusan askeri bir oluşumun parçasına vicdan duymamızı kimse beklemesin, ha birilerine vicdan duyulacaksa o kan ve nefret kusan silahların altında hayatta kalmaya çalışan çocuklar ve sivillere duyalım.

    başlığı açan arkadaş kaçmış konuyu özetleyeyim cem kıran adlı şahsın youtube hesabında yaptığı son paylaşımı konu alan bu başlık öldürülen rus askerinin annesini arayan ukrayna askerini konu alıyor başlığı açan arkadaş ayrıca rus askerini şehit olarak ifade etmiştir. videoyu bırakıyorum video

    ayrıca cem kıran adlı şahsa şunu söylemek istiyorum başkasının ülkesine azov taburu yok nazi hikayeleriyle girersen köteği vurur yollarlar adamı fazla rusperestlik yapmaki ülkeye girecek yüzün olsun.
    başlığı açıp kaçan yazarın ss'i
  • "o geberdi" demiş. ülkemi işgal eden orospuçocuğuna ben daha kötüsünü yapardım. bekara karı boşamak kolay. yargılamadan önce ülkesi işgal altında olan, yerini yurdunu terk etmiş, şehirleri harab edilmiş bir ülkenin askerine empati yapabilirsin. yapamıyorsan da yargılamazsın susarsın. bu kahve eşliğinde savaş videosu yorumlamak da moda oldu.

    bize deve demiş davar. bir de atatürk örneği vermiş. lan davar o öyle diye atatürk zaten. ben atatürk değilim. ülkemi işgal edecek orospuçocuğu ölerek kurtulamaz. 1000 senede bir ancak gelecek adamı örnek vermiş bana.

    edit: başlığı açan lale kaçmış görsel

    edit: ekran görüntüsü aldığımızı görünce tavuğun davası misali entry'sini tekrar canlandırmış. yine kaçarsa diye dursun kaldırmıyorum.
  • rus şehit derken?
  • ilk önce ateş eden öldürmüş,üstelik o işgalci rus askeri, bunun hesabını verecek olan putin,
    acıklı bir konu,şunu unutmayın sizi öldürmeye gelen askere karşı empati yapmasını bekliyorsunuz.
  • rus “şehit” mi? arkadaşım kendini bir yoklamadan geçir. zihinsel ve genetik kodlarından başla işe
  • şehit kelimesinin anlamına bi baksana be evladım önce!!!! rezil ettin kendini
  • arkadaşlar rus yanlısı bir vatan haininin şehit demesini yadırgamayın. der, mantıklıdır. o çünkü rusya ile duygusal bağ kurmuş. türk askeri ölürse şehit olmaz onun için ama rus leşi şehit olur.

    rusya ve türkiye savaşsa gider rusya'nın tarafında olur.

    ayrıca belinize kuvvet ukrayna askeri kardeşlerim, her sıktığınız mermi rus leşi alsın.
  • "rusya'nın ukrayna'ya müdahalesi keyfi değil" kısmından sonra izlemeyi bıraktım. şu cümlede o kadar ofsayt var ki, bir cümlede kendilerini o kadar ele vermişler ki. keyfi değilmiş, şaka gibi rusya'yı mağdur çıkardı ya la rusçuklar. düşünsene evine bombalar yağıyor, sevdiklerin ölüyor, ülken işgal ediliyor ve dalyarağın biri tüm bunlara "müdahale" diyor. nato'nun da rusya'nın da amk, ikisi de katildir bunların.
  • (bkz: ilk entry'si olmayan başlık)
    iyi ki zamanında engellemişim de, "rus şehit" nedir hakikaten?
  • konuştuğu dildeki kelimelerin anlamını bilmeyince insan böyle oluyor işte.

    cahil.
hesabın var mı? giriş yap