• üstteki entry yazan yazar,
    devamlı a haber izliyor olmalı,
    show haber izlese bu kadar büyük konuşmazdı.
  • insan her yerde aynı. bölgesel olarak konuşup insanları zan altına almayın. bireysel yargılayın lütfen.
  • benim için sebep ; şişirme edebiyatlı dizilerdir.
  • benim bir iki karadenizli arkadaşım vardı. kafaları pek çalışmazdı ama iyi çocuklardı. nefret kötü şey tabi, yapmayın yazıktır onlar da insan sonuçta.
  • şimdi allah için doğusundan batısına türkiye'nin her bölgesinin kendine has bir çomarlığı var. karadeniz, akdeniz, iç anadolu, güneydoğu gibi ayrımlar yapıp bölücülük yapmaya gerek yok. ülkecek insan kalitemiz ateş ediyor.
  • topluca bir bölge yerin dibine sokuluyor demişsin.en altta da haritanın sağ alt köşesi demişsin. senin onlardan ne farkın kaldı.haritanın sağ alt köşesi sana g. . .
  • şimdi nefret mi karadenizli? yoksa nefret edilen mi karadenizli ya da karadenizlinin nefreti mi? kendimden nefret ettim yemin ediyorum.
  • bu durum tam bir kaos.
    recep tayyip erdoğan’ı sevmeyen herkes rizeli
    (karadenizli) olmasından mütevellit karadenizlilere ince ince giydirmeye başladı ama diğer taraftan buna karşı savunulan ekrem imamoğlu trabzonludur :)

    bu ne yaman çelişki böyle? bir taraftan tüm olayı karadeniz insanına yıkıyorsun ama sonra alternatif olarak yine bir karadenizliyi savunuyorsun?

    gerçekten siz ne yapıyorsunuz?
  • seçimle oyla alakası yok.

    1 tek kitap dahi okumadan çok bilmiş konuşan,
    dediğim dedik,
    eğitimsiz; ama en kötüsü eğitimsizliğinin farkında olmayan,
    cahil ama kendini alim sanan,
    mertliği magandalıkla karıştıran,
    "erkeklik, delikanlılık" gibi saçma sapan aptalca argümanlar geliştirip gangster gibi ortalıkta dolanan,
    belinde varoş varoş silahıyla milliyetçilik taslayan,
    haaaaaa o kadar milliyetçi olup da "haritanın sağ altını" yererken o haritanın sağ altındakilerden daha fazla imarsız kaçak evler yapıp, o yaylalara kaçak elektrikler çekip hem devletinin hem yaşadığı güzelim doğanın a.koyan ne kadar avam yaratık varsa hepsi karadenizli.

    bakın karadenizlilerin hepsi böyle demiyorum, böyle kim varsa hepsi karadenizli diyorum. bu sebeple nefret ediliyor karşiiim.

    edit: artvinliyim.
  • başlık sahibi su yok bu yok demiste karadeniz büyük bir bölge her bir halt orada da var. hapcisi da, yancisi da, hırsızı da, tecavuzcusu de aklına ne gelebiliyorsa hepsi var bu bölgede, tıpkı diğer bölgelerde olduğu gibi.

    insanları bölgesel olarak ayırmak, kutuplastirmak müthiş derecede hatalı bir yaklaşımdır. keza bir ya da bir kaç karadenizliden yola çıkarak tüm karadenizlilere nefret duymakta öyle.
hesabın var mı? giriş yap