• ilk turda sana oy veren seçmenin de kararı ikinci turda seninle aynı olmak zorunda değil. bir de böyle düşün.

    t: sinan oğan açıklaması.
  • öhhh diye tepki verdiğim açıklama.

    lan ortada devlet diye bişe bırakmadılar. bağımsızlığımız söz konusu olacak neredeyse. bi tarafta ilkelerine sahip olan millet ittifakı var, diğer tarafta ilkelerine karşı cumhur, ama bunu söyleyebiliyor milliyetçi aday. sen bahçelinin yerine mi göz koydun ulan..
  • hala meclistekilerin halkı düşündüğünü mü sanıyorsunuz? yazık, o kazansın bu gitsin diye kendinizi boşuna yırttığınız vakitlere...
  • meali

    ben cumhuru desteklerken ümit bey tarafsizmis gibi çek panpa yapacak, dolayısıyla beyinsiz z kuşağı kitlemizi kaybetmeyecegiz
  • ne oldu ya? pek bi güzelliyodunuz oğan'ı. üstünüzde ince'nin ahı var haberiniz olsun. oğan'a oy verenler dönüp sorgulayın kendinizi bence.
  • sinan oğan önceden tanınsa bile bir süredir siyasete ara verdiği ve adaylığını neredeyse en son açıklayan aday olduğu için kendi kitlesinden daha çok ata ittifakından, muharrem ince’den ve kararsızlardan oy toplamış olabilir. o yüzden bu destekler eğer işe yarayacaksa ümit özdağ’ın desteğini alan taraf daha şanslı.

    vecdet öz’ün dün yaptığı açıklama herkesin karakterini ve duruşunu gösteriyor.
    “ biz yola çıkarken muhalefet ittifakı olarak çıktık. iktidarı desteklemek planımızda yoktu. biz kazanmayı arzu ediyorduk. 21 yılda ülkeyi bu hale getirenin yeniden ümit olması mümkün değil. o yüzden, bizim arkadaşlarımız da ben de bunu kabullenemiyorum. dolayısıyla bizi temsil etmiyor. ziyareti kendi tasarrufudur; bizimle bir ilgisi yoktur. saygı duyarız.”

    ekleme: vecdet öz’ün açıklaması
  • sinan oğan'a ve zafer partisi'ne oy veren biri olarak ikinci turda oy vermeyeceğim.

    umarım sinan oğan da tarafsız kalır ama bir tarafı desteklerse de kararına saygı duyarım.

    sözlükteki kk fanlarının (ya da öyleymiş taklidi yapanların) burada sinan oğan ile ilgili yazdığı her mide bulandırıcı entry'nin kk'ya oy kaybettirmekten başka hiçbir işe yaramadığını da hatırlatırım.

    tanım: sinan oğan'ı ne dese linç eden kitlenin buldukları yeni boncuk.
  • sinan oğan'ın istediği tarafa sürekleyebileceği kitlesi yok birinci turda kendisine oy verenler birinci turda buna veririm ikinci turda şuna dediler, sinan oğan yapacağı açıklama ile bunu değiştiremez.
  • saygı duymam.
    ilk turda kendisine oy veren biri olarak, cumhurun yanında olursa karşısında olacağımızı söylemiştik.

    https://eksisozluk2023.com/entry/152299355
  • off koca koca 50 60 yaşında insanlar lisede aşk konusuyorlarmis gibi bır gizem, bir cilve peşinde.

    abicim. siz ne anlatıyorsunuz ya? elin adamı bir sy önce beni ve tüm muhalifleri kellesi ile tehdit etti. herif tutuklanmadi.

    seçim yaklaştıkça uyku düzenim bozuluyor. seçim günü musahit olucam 5 sözlü kavga garanti o da iyi ihtimal.

    gelmişler; ayh kimi secsek ki? ayh şimdi bilemedik ya millet ittifakı da yakışıklı çocuk da cumhur da fena değil de... ne yapıyorsunuz abicim siz?
hesabın var mı? giriş yap