• (bkz: abazan)
    (bkmynz: ben)
  • üniversiteye gelip hala yapmamış olanıyla da tanıştık * ama üniversiteyi cinsel hayatta bir milat olarak görenleri dövme isteği kaçınılmazdır.
  • bu kisilerin sayisinin az oldugunu dusunenler baz olarak abd'yi alıyor olmalılar. eger turkiye'de bu kisilerin az oldugunu dusunen varsa hayal dunyasında yasıyor olma ihtimalleri cok yuksektir.
  • genelde sadece seks yaparak 15 yasinda hayati anladigini sanan gerizekalilar tarafından aşağılanır.
    ve yine genelde sadece seks yaparak anlamlı hayatını devam ettiren gerizekalılar tarafından yıllar sonra da anılırlar...
  • entryleri okuduktan sonra kafası atıp hemen geneleve giden kişi.
  • beyinleri cinsel organlarından önce gelen insanlardır muhtemelen. bazıları "lan olm 50 yi devirdim hehe" der, bazıları "okulu bitirdim, şimdi x $irketinden iyi bir teklif aldım, y ile de ni$anlanıyoruz, askerden sonra da evlenicez". ulan 200 sene once dogsaydım ke$ke, ne bicim dunya lan bu.
  • toplumun cogunlugunu olusturan insanlar.
    kimileri gercekten sasirabilir bu duruma. bazi kimileri de kimilerinin bu duruma gercekten ciddi ciddi sasirmasina sasirabilir.
    ne de olsa toplumumuzun büyük kismi nerede yasadiginin farkinda olmayan, evreni merkezinde kendisinin bulundugu dört metre yaricapli bir küreden ibaret gören bireylerden olusmakta.

    aslen bir baska acidan bakarsak, üniversiteye gidis yasi göz önüne alindiginda bundan dogal bir sey olamaz. asil akin edilmesi gereken baslik "20-22 yas civarina gelip henüz seks yapmamis kisi" olmali idi... iste asil bu noktada su yüzüne cikiyor sosyolojik carpikligimiz.

    lakin burada durup altini cizmek istedigim baska bir nokta var, her ne kadar kimse görmeyecek olsa da bu cizigi:
    toplumumuzun bir dinin hegemonyasi altinda olmasi ve 2008 yilinda kapitalizm ile feodalitenin ucube bir sentezini yaratma cabasinin hâlâ sürmekte olmasina deginmek yerine, cinsel özgürlügün bulunmamasi, cinselligin erkegin disiye yaptigi bir sey olarak algilanmasi, "seks" sözcügünün bile hâlâ telaffuz edilmemesi gibi gercekleri vurgulayacak bir devinim gerceklestirmek yerine bu tür bir basliga akin akin "ehahah, var bu tipler" seklinde, "oooaah ben ortaokulda yaptim" biciminde maddeler eklemek, söz konusu kisinin az önce söz konusu ettigimiz güruhtan fiskirmak suretiyle cikmis, ayni hamurdan bir cahil oldugunun göstergesidir.

    bu sahislarla birlikte olacak hanim kizlarimiza buradan onlarin anlayacaklari dille duyuruyorum:
    - bu kisilere vermek caiz degildir.
  • bazı sik kafalıların erken yaşta seks yaptıklarını ima etmek amacıyla gündeme getirdikleri kişidir.
  • üniversiteden mezun olana kadar hiç seks yapmamış kişinin bir alt kademisinde olan kişi...
hesabın var mı? giriş yap