• adı ismail efe ünal'mış. allah rahmet eylesin. ölmek zor zanaat abi. vay be!

    annem şehit haberlerini dinler ağlardı. bense mana veremezdim buna. tamam üzülünecek bişeydi tabi ama bi insan hiç tanımadığı birisinin ölümüne (her şehit haberi duyduğunda) nasıl ağlardı anlayamıyordum.

    bugün anladım.

    adamın entrylerini okurken, adım adım ölüme gidişi canlandı gözümde. hayatını yeniden yaşadım resmen, çektiği acıları çektim. ismail efe oldum yani bir süreliğine.

    allah rahmet eylesin.
  • ibretlik hikayesini okuduktan kendime küfür etme sebebim. ne kadar boş şeylere üzülüyormuşuz da haberimiz yokmuş.
    umarım bu dünyada çektiği acılar ona cennet olarak döner. allah günahlarını affetsin.
  • hayatin kendisine cok acimasiz davrandigi merhum inci sozluk yazari. simdiye kadar tanimadigim kimsenin olumu uzerine bir sey yazmadim ama umarim cennet diye bir yer vardir ve umarim upskirten simdi orada huzura kavusmustur.
  • ibretlik hikaye yazacağım ama siktir edin incide bu başlığı açtım. kendisi açmış zaten 2010 aralıkta. birde o tarihlerde fizyden http://fizy.com/#s/1t9xam paylaşmış. şarkı zaten melankolik yazdıklarıda adamın içine oturur cinsten bir garip oldum okurken. biraz önce yatsı okunuyor. sesini kestim müziğin o sırada bir yerde ezan okunuyor vazgeçtim felan diye de bir şeyler yazmış daha da garip oldum.
    allah rahmet eylesin.
  • ağlattı resmen. adamın çekmediği dert, yemediği kazık kalmamış hayatta. adım adım ölüme gidişini yazmış sözlüğe. her kan değerini ölçtürmeye gidişinde dua istemiş meğerse. o zamanlar göremedik isteğini, şimdi dua ediyoruz. mekanın cennet olsun.

    en acısı da elemanın bi tanesi ''içimizden birinin 1 sene içinde ölecek olması'' diye başlık açmış bir zamanlar. herkes orda taşak geçerken ''kim bilir?'' diye kısa ama bir o kadar da manidar entry girmiş. söylenecek fazla söz yok. allah rahmet eylesin.
  • en son annemi kaybettiğimde bir insan için ağlamıştım, okuduğuma göre hemen hemen aynı hastalıktan vefat etmiş bu kardeşim de. ölmeden önce yazdığı entryleri okudukça gözlerim doldu, umarım aradığı huzuru orada bulmuştur. ruhu şad olsun.
  • entrylerini okudukça öleceğini bilen bir insanın yine de incide taşak geçmesini garipsiyorum.

    işte o entryler : http://inci.sozlukspot.com/upskirten
  • bir gün buluşacağımız güzel insan ...
  • kendisinin ne bir entry'sini gördüm nede şimdiye kadar nickini duyduğum inci sözlük yazarı. fakat son entry'lerini okuyunca okadar kötü oldum ki göz yaşı döktüm hiç tanımadığım biri için. paylaştığı müzikleri dinleyince bir okadarda daha kötü oldum ben şuan onları dinleyip bu kadar kötü hissediyorsam allah bilir o neler yaşamıştır. gönül isterdi annesi,babasına baş sağlığı vereyim fakat sanmıyorum gözlerinin içine bakınca konuşabileceğimi.allah bilir o çocuğun yüzüne gülüp hergün umut verip neler yaşadılar. allah kimseye sağlık gibi dert vermesin.

    edit: şu entry'sinde beni bitirmiştir.

    başlık: kimi sikmek için ömrünüzden 1 yıl verirdiniz

    upskirten: ömrümde o kadar gün kalmadi lan anca 1 gün verebilirim o yüzden cevap yok ..
hesabın var mı? giriş yap