• en eglenceli zamanlarimi gecirdigim, her ne kadar gevsek bi sisteme sahip de olsa almak isteyenin pek sahane almanca konusarak ciktigi;
    evde kalmis bayan mudur yardimcisinin hala kabuslarimin baskahramani oldugu eski okulum..
  • evde kalmış müdür yardımcısı ayşe hanım'ın bir kült olduğu, ama zamanında frau vardar ve herr liedtke isimli hazırlık sınıfında almanca öğreten çok iyi hocaların da bulunduğu okul, yıkılması cidden işten olmayan okul, her sene boyanır çatlaklar örtülsün diye.

    ayrıca (bkz: joachim wierzba)
  • minimum obp puani 30 olmasina rağmen nasil olduğu anlasilamayacak bi sekilde obpnizin 18 gelebilecegi okul.
  • eskiden iyi bir durumdayken, geçen zamana paralel olarak gittikçe kötüleşen anadolu lisesi.
    ayşe hanım'la, servet bey'le, hasan bey'le, mehmet manap'la, cevat'la, nimet'le, ahmet derici'yle, hatice hanım'la, mustafa bey'le, frau zach'la, frau hennies'le, hocalara takılan kuyruklarla, derslerde yapılan meksikalarla, yanlış sınıflara yerleştirme sistemiyle, geçen yedi yılla unutulmayacak okul.
  • isteyenin istediini örebebildii, (bkz: almanca hazırlık okuyup ingilize konuşanlar)okula eşlik ettiğiniz zaman diliminde aşk,ihtiras,yalan,şiddet,geyik ve benzeri unsurları şiddetle tanıyabileceğiniz bariz hayat okulu ..
    geçen yıl değiştirme kararı alıp , her cuma kapısında gittiğim okul.
  • ahmet derici'yle ferhan özbek'in bi ara evli oldukları ancak fiziksel imkansızlık neticesi (bkz: kastı aşar şekilde kilo sahibi olmak) kısa sürede boşandıkları iddiasının dolaştığı okul,
    kredili sistem hüküm sürerken fm'cilerin tm'cilerin sınıfından matematik 5 alabildiği, fizik 3 le biyoloji 3 arasında tercih yapılması gereken, kimya3'ün zaten verilmediği okul (bkz: 1997)
  • egitimden tamamen uzak olan ama gercekten iyi vakit gecirebilmek icin secilebilecek bir okuldur..
    okulda kapinin biri hizli carpsa deprem oldu diye herkes bahceye firlar cunku bina artik uflesen yikilcak konuma gelmistir..
    120 kilo ferhan ozbekle 150 kilo ahmet dericinin evlilikleri okul gundeminde cok uzun bir sure yerini hicbir konuya kaptirmamistir..
    ayrica mudur yardimcimizin giydigi kiyafetler hala dimaglarimdan silinmemistir..
    ornak vermek gerekirse: beyaz eski model cizme, mor etek, kirmizi kazak , gogsun sol tarafina siyah kocaman kumas gul. we ustune giyilen yesil hirka.....
  • üsküdar anadolu lisesinin yakın zamanda alacağı yeni isim.
    (bkz: ahmet keleşoğlu)
  • son bir kac yildir kantini iice bagdat caddesini andiran azinliktaki insanlarin yasatmak istedigi, icindekileri sikan ama bi o kadar da eglendiren egitim mekani.
hesabın var mı? giriş yap