• hala daha sikik sikik nuriye gülmen bkzi verenlerin olduğunu gösteren oyun. bitmediniz amına koduklarım
  • içeriğine bakmadım ama fetöcülerin işi gibi duruyor. bunun gibi kör gözüne parmak, ağır galeyana getirici, ters algı işleri genelde fetöcülerin elinden çıkıyor.

    mesela türbanlı bir twitter hesabı vardı, güvenpark patlaması sonrası "ölenlerin çoğu chpli ve cemaatçi olduğu için hiç üzülmedim" yazmıştı. hatta burda başlığı da açılmıştı. buram buram fetöcü bir hesap

    yine twitter'da eski_istanbulum username'iyle yazan biri vardı zamanında. hüseyin gülerce'den bülent arınç'a kadar erdoğan haricinde kim varsa küfür ederdi. diğer dini grupları da "reyisin önünde diz çökeceksiniz" diye tehdit ederdi. güya erdoğan fanatiği. ama aleni bir fetö hesabı.

    akpartinin trolleri çok hayırlı insanlardır diye demiyorum. ama dediğim şeyin bir mantığı var. kör göze parmak, kasti galeyan ve ters algı. neticede fetö'ye yarayan her unsuru içeriyor. şüphelenmek için yeterli veri mevcut.

    edit: az önce haberde geçen içeriğe birazcık baktım. kesinlikle kani oldum, bu bir fetöcü işi. aplikasyon erdoğan 15 temmuz darbecilerine karşı demiş ama ne hikmetse akla gelen ilk isimler berkin elvan, nuriye gülmen ve semih özakça. yanlarına da fethullah gülen'i eklemişler. algı çalışmasına gel. yani fetöcü aklıevvel, laik-sol çevrelere dolaylı olarak diyor ki: "ey gezici kardeşim, fetöyü metöyü bırak. ortak düşmanımız erdoğan'a odaklan."
  • bi arkadaşın şakasına söylemesiyle indirip oynadigim ama sonra isin içinde feto mu var acaba diye cok korkup sildigim tehlikeli oyun.
hesabın var mı? giriş yap