• ** uzayli dost oldugunu iddia etse de inanilmayacak. "lan $unun bi parcasini du$uriim de bakariz egleniriz kaavede" denerek etrafta bulunan sert bir cisim (ta$, sopa, traktor pullugu ne varsa artik) uzayliyi du$urme amacli atilacak. uzaylinin da ta$ atarak misillleme yapabilme ihtimali her an akilda tutulacak. uzayli "ananuzun anunu skiim lan napiyonuz" dese bile $a$irilmayacak, ta$ saldirisina ara verilmeyecek

    ** eger grup halindeysek, birimiz ta$ atip indirmeye cali$irken, digeri gayet sevecen $ekilde "sen uzayli misin? bizi duyabiliyo musun?" diyecek ve uzayli psikolojik olarak karma$a icinde birakilacak. akabinde "niye cevap vermiyon lan ibne" dendikten sonra butun grup ta$ atmaya ba$layacak.

    ** olaydan sonra hemen kaymakamliga gidilip "ben uzayli gordum, ta$ladim hatta" denilecek. polis uzaylinin robot resmini cizdikten sonra bu resimleri cogaltip muhtalif yerlere(elektrik direkleri, dukkan vitrinleri) asarak gorenlerin karakola muracat etmesini isteyecek.

    ** gorev a$kiyla yanip tutu$an kaymakam uzayliyi bulmasi icin bolgeye jandarma gonderecek. "iyi de sayin kaymakam, jandarma uzayliyi bulsa napacak, tutuklayacak mi?" diyen kalem mudurunun $irnak'a tayini icin cali$malar ba$latilacak.
  • derhal mustafa topaloğlu çağrılıp, uzaylılarla iletişim kurması istenebilir. yanında bir de wenk wenk şarkı söyleyen yıldız asyalı verilmeli ki, uzaylılar çooook sevecen olduğumuzu sanıp saldırmasın.
  • ta$lamak (bkz: seytan)
  • şaşırmak?
  • uzaylının iyi niyetli olabileceğini unutmayarak muhabbet kurmaya çalışmak (gerçi şu anda uzaylı görsem dakkasında tabanları yağlarım herhalde ayrı mevzu).
  • ari irktan olup olmadiklari sorulur, soora hemen soguk dusa sokulur, ve teknolijileri calinir, seks yapmak oretilir, gerekirse sogukkanlilikla oldurulup ic organ analizi yapilir, daha soora artan parcalari taksim donercisine satilir
  • anahtar normal davranmaktir. mesela uzaylinin biri amel amel suratiniza bakiyorsa yanina gidip kibarca "nasi yardimci olabilirim" die sormalidir insan. yada yine a$iri tepkiler vermeden "buralarda yenisin galiba, yuzun pek tandidik gelmedi" tarzi bi giri$ yaparak samimi sicak ve icten bir sohbete baliklama dalabilirsiniz.
  • her ihtimale karsin ne yaparsak yapalim iki kopyasini savciliga, bir kopyasini rtuke e bir kopyasinida sen yabanci degilsin diye mahalle muhtarina gondermek lazim.
  • "usta sen ne ayaksin?" diye yaklasilir. uzayli oldugu ogrenince "uzayin neresindensin, merkezden mi?" diye sorulur. nereli oldugu ogrenilince "ha biz de oradan sayiliriz, hemserim" denir. buradan sonrasi (bkz: uzayli goruldugunde yapilacaklar/13)
  • sabah gazetesi'nde 6 haziran'da verilen "uzaylı görünce ne yapmalı?" listesi:

    1. kesinlikle radyoaktif alana girilmemeli (minumum 30 metre).
    2. ateşli silah kullanılmamalı. barışçıl olsalar da kendilerini korumak için bize zarar verebilirler.
    3. gece ise ışık kaynakları söndürülmeli, ışık kaynaklarını silah gibi farklı algılayabilirler.
    4. bulunduğunuz yerde hareketsiz bekleyin. kapalı alansa dışarı çıkmayın. göstereceğiniz her tepkiyi yanlış yorumlayabilirler.
    5. ufo'ların bıraktığı izler, yetkililer gelmeden silinmemeli.
    6. olağandışı bir hareket gözlenmese de, panik ve heyecan yapmadan beklemek gerekir.
hesabın var mı? giriş yap