• yürekleri ısıtan yaşlı dayımızdır. verdiği oyun ceremesini biz çektiğimiz için kendisine göre bir sorun bulunmamakta.

    akp'nin erzurum milletvekiliyle konuşan yaşlı dayı şunu demiş: “vallahi ben 83 yaşındayım. ben oyumu tayyip’e veriyorum. kalkıp bu yaştan sonra yalan söyleyemem.”

    link
  • 65+ yaş oy kullanamamali ve siyaset yapamamali.

    dünyanın başı moruklarla belada.
  • ben de 83 yaşında olsam, ömrümün 20 yılı zaten çöp olsa, beter olun deyip ben de oy veririm herhalde.
  • boş yapmaması gereken dayıdır. önümüzdeki seçimlere kadar hakkın rahmetine kavuşması dileğiyle.
  • değişimin sırrı “kalkıp da yalan mi söyleyeyim” deyişinde gizli olan dayı. bu kelime kilit ifade. çünkü kendisi artık gittiği köy kahvesinde azınlık. çünkü artık girdiği ortamlarda ayıplanıyor. belki kendisi gibi bazıları yalan söylemek durumunda kalıyor. ama bu dayımız ben yalan söyleyemem diyor. muhtemelen bunu saklanacak gizlenecek bir şey olarak görüyor.

    erzurum gibi bir akp kalesinde bile durum böyleyken muhalefetin bu seçimi kaybetmesi için dünyanın uzaylılarca falan istila edilmesi gerekiyor bana göre. başka türlü bu iş dönmez ki anketler de bunu gösteriyor. herkes bunun farkında. mevcut cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı, anketlere göre kendisi karşısındaki en zayıf aday olarak görülen kemal kılıçdaroğlu gibi skandal üzerine chp’nin başına geçip 12 sene boyunca her seçimde yendiği birine dahi fark yiyerek yenilecek.
  • inşallah 84. yaşını görmezsin dayı.
  • bozuk plak gibi yemin ederim.

    sonra da keşke boomerlar ölse dediğimde kızılıyor bana küfür ediliyor bana. kendi ailemdekiler dahil hepsi tez zamanda olur umarım. en az 12 oy demektir.

    boomerlar ölmediği sürece bize huzur yok.
    edit: ama dünya genelinde.

    edit: bu emmi post war jenerasyonundanmis, boomerlardan bir tık yaşlı . onlar da ölsün.
  • içinde geçen "ben de onun milletvekiliyim," cümlesiyle tebessüm ettiren sohbetin "millet" tarafı.

    uzay-zamandaki anomaliler "milletin vekili" gibi görev tanımlarını "onun milletvekili" vb. ifadelere bükebiliyor bazen tabii.
hesabın var mı? giriş yap