• izmir merkezli bir hosting firması. godaddy'nin kampanya bittikten sonra insanı resmen sömüren fiyat politikasından kaçıp bu firmaya attım kendimi. yazdığınız her mesajı çok kısa süre içinde cevaplıyorlar. harika bir hizmet anlayışları var gerçekten. umarım hem hizmet hem de fiyat konusunda sapıtmazlar da hep kullanırım.
  • vps-4 paketini kullandığım hosting firması. ilk günlerdeki hizmet anlayışlarının çok gerisindeler. açılan biletlere verdikleri cevap bile bir garipleşti. zorla iş yapıyor gibiler. sunucuları oldukça yavaş. aynı fiyatlara digitalocean gibi -yeni keşfettiğim- harikulade firmalardan çok daha iyi hizmet alınabilir.
  • şu an bünyesinden hazırladığım web sitesine ulaşamadığım hosting şirketi.
    çiçeği burnunda bir web tasarımcısı olarak sorun bende mi onlarda anlamadığım durum. müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum.
    edit: sorun bendeymiş, doğrulama emailine onay vermemişim. benim gibi leylaların işine yarar diye bu entry'yi burada bırakıyorum
  • yaklaşık olarak bir haftadır kullandığım host / sunucu firması. şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım. sadece e-posta alıp, göndermek için host paketi satın aldım. herhangi bir sorunuz olunca direkt olarak ticket açmanız yeterli. ortalama 10 bilemediniz 15 dakika içerisinde dönüyorlar. tavsiye ederim.
  • diğer yeli hosting firmalarıyla kıyaslayınca ortalamanın üzerinde bir hizmeti var. güzel hostingle kafa kafaya gidiyor hatta fiyat fayda birlikte değerlendirilince yerli sunucu firmalarından en iyisi diyebiliriz. tabii paraya doyup kaliteyi bozmazlarsa.
  • kurumsal bir şirketi bugün taşıdığımız veri merkezi çözümleri şirketi. izmirdeymiş, bir çay kahve içmeye de uğrarız bir ara. teknik destek güzel ve hızlı. cms'leri sade ve temiz gözüküyor, hoşuma gitti. bakalım mail trafiğini nasıl yönetecekler. umarım sorun yaşatmazlar.
  • müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan host firması. destek biletlerime yanıt süresi şimdiye kadar hiç 2 dakikayı geçmedi.
    son destek biletimde wp-includes dizinini nasıl kapatacağımı bilmediğimi belirtmem üzere dakikalar içinde bu işlemi kendileri tamamladi
  • godaddy ve turhost hesabımdaki tüm hosting ve domainlerimi taşıdığım firma. müşteri hizmetleri çok iyi, olağanüstü hızlı ve yardımcılar. hiçbir falsolarını görmediğim gibi 1 yıldır tık demeden çalışır durumda şu anda. server geçişleri oldu sadece 1 kere, onda da öncesinden haber verdiler. herhangi bir sıkıntı problem olmadı, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
  • ufak çaplı wordpress kullanıcısı olarak buradaki yorumlara istinaden geçtiğim hosting firması. gerçekten hızlı cevap veriyorlar. hatta kızdırdım adamları yine bir şey demediler. piyasada en ucuz ve en kaliteli barındırıcı diyebilirim. taşıma işlemini surat asmadan yaptılar. beğendim ben.
  • yaklaşık 1 senedir aktif olarak kullanıyorum gayet başarılı hosting firması, destekleri harbiden sağlam tavsiye edilir.
hesabın var mı? giriş yap