• partisinin ideolojisinden de gorundugu gibi, manyaklik siniri tanimayan bu onun bunun evladi yaratik, 3 yildir eski yugoslavya sava$ suclulari mahkemesinde yargilanmaktadir;

    gecen yilin eylul ayinda ki duru$masinda yaptigi konu$masi tarihe tam balkanlar kulturune yaki$ir bir $ekilde girmi$tir, ki kendisinden ne kadar nefret etsem de, gulmekten icime bayginlik geldigini kabul etmeliyim...

    "vi svi pripadnici sekretarijata haskog tribunala mozete samo da prihvatite da mi popusite kurac" diyor, sonra bi kac $ey daha katiyor konu$manin sonlarinda, $imdilik cevirmiyorum, super olay diyorum sadece.

    $uradan izlenebilir, dinlenebilir:
    http://www.youtube.com/watch?v=v1tsvtusbr0

    bir ara kafam guzel olunca turkceye de cevirecegim bunu ben.
  • (bkz: #10512698)
  • bugün itibarı ile hague şehrinde mahkemeye çıkarılmış olan katliam sanığı aşırı sağcı.
  • saraybosna doğumludur, yugoslavya'da en genç yaşta doktora ünvanını almış kişi olarak da tarihe geçmiştir (25 yaşında).
  • kansere yakalandığı için 'insani(!)' nedenlerle icty tarafından salıverilen ve sırbistan'a dönmesine izin verilen savaş suçlusu. bugün belgrad'da miting bile yaptı -neyse ki bugünlerde kimsenin ipinde olmadığı için sadece 3 bin kişilik bir manyak faşist grubuna hitab etti- sırp hükümetine ve icty yargıçlarına tehditler savurdu.

    uluslararası hukukun utanç verici bir enstantanesidir artık maalesef.
  • iki tümörü varmış, biri kolonunda diğeri karaciğerinde. birine vuçiç * diğerine de nikoliç * adını takmış.

    yalan değil bu yorumunu okuyunca koptum gülmekten, demek savaş suçlusu olmak espritüel olmaya engel değilmiş.
  • lahey'deki eski yugoslavya uluslararası ceza mahkemesi'nde
    “insanlığa karşı suç işlemek” başlığı altında sürgün, sınır dışı etmek ve insanlık dışı eylemlerde bulunmak, “savaş kurallarını ihlal etmek” başlığı altında ise adam öldürmek, işkence etmek, acımasızca davranmak, yıkım, ibadethane ve eğitim kurumlarına zarar vermek, kamu ve özel mal varlıklarını yağmalamak suçlarıyla yargılandığı davadan beraat etmiş çetnik voyvoda.

    evet beraat.
  • 2 hafta sonra yapılacak başkanlık seçimindeki adaylardan biri.
  • oğlu aleksandar henüz 24 yaşında, belgrad üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisi iken bugün sırbistan meclisinde milletvekili olmuştur. babasının milletvekilliğini bıraktığı gün.

    sırbistanda seçimi yeniden kazanan arkan'ın eniştesi, azılı crvena zvezda taraftarı aleksandar vucic yine sırplara büyük sırbistan ve bilumum milliyetçi zırvaları satacak.

    yukarıda bir arkadaş "vi svi pripadnici sekretarijata haskog tribunala mozete samo da prihvatite da mi popusite kurac" diyor, sonra bi kac $ey daha katiyor konu$manin sonlarinda, $imdilik cevirmiyorum, super olay diyorum sadece.
    $uradan izlenebilir, dinlenebilir:
    http://www.youtube.com/watch?v=v1tsvtusbr0" demiş.
    ben çevireyim: "vi svi pripadnici sekretarijata haskog tribunala mozete samo da prihvatite da mi popusite kurac"

    siz lahey mahkemesinin sekretaryasının tüm üyeleri sadece sikimi emmeyi kabul edebilirsiniz
hesabın var mı? giriş yap