• dil mi öğretiyor, oyun mu oynatıyor tam olarak anlamadığım; fakat güzel vakit geçirilen bir mekan.
    istediğin dili seçiyorsun, sonra o dilde konuşulan bir video gösteriyor. film, klip o tarz.
    ardından da burda ne dedi diye soruyor. puan ve sıralama var. güzel gibi.

    http://www.voscreen.com/
  • ingilizcesini geliştirmek isteyenler için çok kullanışlı bir site.

    seviyene göre kısa videolar gösteriyor, başta tek kelimelik, eğer onları kolayca cevaplıyorsan sonra uzun cümlelere geçiyor, filmlerden alınmış sahneleri sana gösteriyor ve burada ne dediğini sana soruyor, eğer sadece dinlemekten anlamadıysan sana ingilizce altyazılı olarak da gösteriyor.
    puanlama sistemi de var, hem eğlenceli hem de faydalı hem de gördüğüm kadar ile ücretsiz bir site. ama ileride paralı olacağı ya da paralı ek bir hizmeti olacağı kesin.
  • sözlük sayesinde keşfettiğim, ingilizcemi geliştirmek için uğraştığım bu günlerde tam da ihtiyacım olan site.
  • hakkındaki yorumlardan sonra incelediğim kadarıyla sıkmadan ingilizce öğretme iddiası taşıyan site. en önemli avantajının en fazla 15 saniyelik aşina olduğunuz video klip ve film kesitlerini arka arkaya göstermesi olduğunu düşünüyorum. nasıl bir algoritması olduğunu çözememekle birlikte, farklı seviyelerdeki kişilere farklı videolar geliyor. gmat sınavındaki mantık gibi bildikçe zorlaşıyor. seviyenize göre video geliyor, beni unchain my heart'ın sözleri epey zorladı.
  • bubbles sisteminde sanıyorum bir bug var. ya da benle alakalı bilemedim şimdi. normalde gelenleri ardı ardına doğru cevapladıkça o bubbles kısmının kombo yaparmışçasına dolması gerekiyor*. ancak ben her next dediğimde o kısım kendini sıfırlıyor. bilen var ise bilgilendirsin bizi, nedir ne değildir anlatsın, gözümüzü gönlümüzü açsın.

    edit: sistem sağlam, o sistem aynı video için geçerliymiş.
  • çok başarılı bir site, şahane bir fikir. yolları açık olsun, hakkaten iyiymiş. de zorlaşma algoritması biraz daha hızlı ilerlese iyi olur, birkaç videodan sonra baydım zira.
  • el ilanıyla "ingilizce dağıtılan" ülkede çok çok hoş bir girişim.

    videolar biraz geç açılıyor beta olmasından sanırım, onun dışında şık. o puanlarla bir şeyler yapılacak mı bir de onu merak ediyorum.
  • akıllı tv etkisi yaratıyor bazen insanda. mala bağlayıp takılıyosun.

    bir dile sıfırdan başlama hususunda fayda sağlar mı o konuda kuşkuluyum ama, o açıdan bir hizmet sunmaları lazım.
  • bütün yaz tatilimin içine etti lan bu site kapatamıyorum amk yok sıradaki ne bundan sonra ne gelecek,bu filmin adı neydi falan filan konu uzayıp gitti 3 ay boyunca hala yan sekmede açık,hemen dönüyorum bekle bebişim....
  • tanıdığım yüzlerce kişinin yıllardır arayıp da bulamadığı nimet. "sırf kısayollara eklesen dahi öğretir bu ingilizceyi" demiyoruz tabi, altyazısız dizi-film işine girmeden önce tatlı geçiş için iyi işte.
hesabın var mı? giriş yap